OVO JE PRAVI BORAN-AGA: Ženi je mesto u kući!

Kakav je privatno

OVO JE PRAVI BORAN-AGA: Ženi je mesto u kući!

Pop kultura -
Mehmet Akif Alakurt je rekao da od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica i da ga uvek dočeka kada dolazi kući

Mehmet Akif Alakurt (33), koji u hit seriji "Sila" igra Boran-agu, ima vrlo zanimljivu životnu priču. Ovaj glumac rođen je u Istanbulu, a živio je s majkom domaćicom i ocem trgovcem sa petoro braće i sestara.

Nakon završene srednje škole počeo se baviti manekenstvom, a 2001. poneo je titulu Best Models Turske, a na svetskom izboru modela iste godine osvojio je drugo mesto.

Debitovao je u seriji "Kirik Ayna", a četiri godine posle dobiva ulogu u "Sili". Iako se šuškalo kako je flertovao sa Kansu Dere zbog čega je glumičin dečko posećivao setove.

"Kansu je osoba s kojom se ne bi privatno družio. Dve godine smo proveli na snimanju i ni u čemu se nismo slagali, s njom više nikad ne želim da radim", izjavio je dok je ona njega nazvala divljakom. Naime, na setu je navodno ošamario kostimografkinju, a isprovocirao ga je i pomoćnik na setu s kojim se fizički obračunao.

Na snimanju "Sile" zaljubio se u glumicu Lejlu Basak s kojom se i zaručio, međutim, ljubavi je došao kraj kada se na setu serije 'Adanali' zaljubio u kolegicu Selin Demiratar. Međutim i ta je ljubav trajala dve godine.

Javno je rekao kako od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica i da ga uvek dočeka kada dolazi kući. "Ženi je mesto u kući i ne sme psovati", izjavio je.

http://www.youtube.com/watch?v=NRvtQq3LSAw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track