POBESNELA: Kejt Blanšet morala da skrati govor zbog Metjua Mekonahija
Foto: Rojters

Raspričao se

POBESNELA: Kejt Blanšet morala da skrati govor zbog Metjua Mekonahija

Pop kultura -
Glumica je nakon obaveštenja da skrati govor iznervirano prokomentarisala: 29 sekundi... Metju Mekonahi je pričao o Neptunu, tako da ja mislim da je u redu da meni dodate par sekundi

Holivudska glumica Kejt Blanšet na ovogodišnjoj dodeli "SAG nagrada" je proglašena najboljom glumicom ali je bila ljuta što je morala da skrati svoj govor. Razlog za to je bio preopširini Metju Mekonahi koji je pre nje dobio nagradu.

Nakon proglašenja nagrade za najbolju glumicu, za njen rad na filmu "Plavi Jasmin", Kejt Blanšet se uputila na scenu kako bi održala govor. Međutim, kako je počela da se zahvaljuje ljudima koji su radili sa njom na filmu, telepromter je obavestio da joj je ostalo samo 29 sekundi govora.

Glumica je nakon tog obaveštenja iznervirano prokomentarisala: "29 sekundi... Metju Mekonahi je pričao o Neptunu, tako da ja mislim da je u redu da meni dodate par sekundi!"

"Za sve koji su glasali za mene, zahvaljujem se, a za one koji nisu, više sreće sledeće godine", dodala je glumica. Za kraj svog govora uputila je šaljivi komentar svojoj sestri iz filma Seli Hokins.

"Seli, jako sam usamljena bez tebe na sceni. Ova statua je pola tvoja. Bar deo sa penisom", našalila se slavna glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track