7 situacija u kojima je okej plakati

Suze su okej

7 situacija u kojima je okej plakati

Pop kultura -
Plakanje pomaže, a pogledajte u kojim situacijama je uvek okej plakati

Postoji toliko situacija u kojima nam se plače, a to je jedan od načina da izbacimo nagomilane emocije. Plakanje pomaže, a pogledajte u kojim situacijama je uvek okej plakati.

Posle smrtiSmrt voljene osobe je jak udarac za nas i u toj situaciji je sasvim u redu isplakati se. Ponekad se trudimo da budemo jaki zbog drugih ljudi, a zanemarujemo svoju tugu i emocije. Iskažite svoj bol plakanjem i možda ćete se osećati bolje sutra.

Pre, tokom i nakon raskidaRaskidi su situacija koje mogu da vam promene život. Osećate razne emocije pre nego što donesete odluku za taj čin. Dopustite sebi da zaista osetite i iskažete sve emocije - ako vas boli, isplačite se.

VežbanjeOvo je možda neuobičajeno, ali kada naporno vežbate ponekad osećate da ne možete da postignete ono što ste zacrtali i zbog toga ste frustrirani. Nemojte se plašti da pokažete suze kada vas stigne umor zbog predanog vežbanja.

Posle gubitkaKada izgubite posao, teško je ostati pozitivan. Negativna energija se gomila i izjeda vas iznutra. Osećate se kao gubitnik i ne znate šta ćete sa sobom. Imate svako pravo da iskažete kako se osećate.

Određena scena u filmuKada se pojavi srceparajuća scena, vi pustite suzu i to je ok. Scena vas je dirnula, iako nema veze sa vašim životom. Time pokazujete da možete da se saosećate sa drugima, iako su to samo fiktivni likovi.

Za vreme strastvenog govoraUkoliko plačete tokom držanja govora, vodite računa da normalno artikulište reči jer vas publika neće razumeti. Ukoliko vas preplave emocije, zaustavite se na par trenutaka i nastavite kad se saberete.

Kad godVi ste ljudsko biće, ponekad plačete, ponekad ne. Nikada nemojte sebi da dozvolite da se osećate kao da ne možete da izrazite svoje emocije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track