Džared Leto: Pre bi oženio Kanjea nego Kim!

On nema dilemu

Džared Leto: Pre bi oženio Kanjea nego Kim!

Pop kultura -
Morate uvek imati teme za razgovor. Kada bih morao da biram između Kim i Kanjea, izabrao bih njega jer sa njim imam mnogo više tema, rekao je glumac

Holivudski glumac i muzičar Džared Leto nema afinitete prema istom polu, ali je nedavno izjavio kako bi radije stao na ludi kamen sa poznatim reperom Kanjeom Vestom nego sa Kim Kardašijan.

Glumac i muzičar ne gaji afinitete prema istom polu, ali s obzirom da se u medijima već duže vreme diže velika prašina oko venčanja poznatog para, starlete Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta, Džared nije odoleo a da i sam ne iznese svoj stav o tom braku.

Naime, Džared je objasnio kako bi njegova veza sa Kanjeom bila mnogo harmoničnija jer se njih dvojica slažu po mnogo pitanja.

"Za svaku vezu postoji osnova, a mi bismo uvek imali interesantne teme za razgovor", rekao je Džared koji je i dodao kako je jako bitno da sa osobom sa kojim ste u braku imate dobru komunikaciju.

"Mislim da je jako važno da sa svojom suprugom možete da pričate o svemu. Morate uvek imati teme za razgovor. Kada bih morao da biram između Kim i Kanjea, izabrao bih njega jer sa njim imam mnogo više tema", zaključio je Džared.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track