KRALJEVSKI TRETMAN: Emina razmazila svoje momke

X Factor

KRALJEVSKI TRETMAN: Emina razmazila svoje momke

Pop kultura -
Mnogo ih volim jer su veoma talentovani i beskrajno simpatični. Jedino im malo zameram što su nabacili koji kilogram više, rekla je Emina

Pevačica je priuštila kraljevski tretman svojim pulenima, koje je smestila u luksuznu zgradu na Dedinju.Eminini kandidati Lukijan, Aleksa i Haris za sada odlično napreduju u "X faktoru". Tome je umnogome doprinelo i to što su dobili od Emine luksuzan stan gde žive i vežbaju za vreme "X faktora" dok kandidati ostalih članova žirija žive zajedno. Emina ih je smestila u ekskluzivnu zgradu, u stan brata Mirsada.

Haris, Aleksa i Lukijan
Haris, Aleksa i Lukijan

"Mnogo ih volim jer su veoma talentovani i beskrajno simpatični. Jedino im malo zameram što su nabacili koji kilogram više. Ali razumem i to jer su pod stresom", rekla je pevačica.

Kako je spremila takmičare, videćemo večeras kada će, kako smo otkrili, Haris pevati pesmu Zdravka Čolića „Sve ti dadoh“. Prema našim saznanjima, Ilma peva „Ne dam na tebe“ Jelene Tomašević, koja je inače gošća u studiju večeras, „Doktori“ će izvesti „Cesaricu“, dok će Tamara pevati numeru „Mi nismo sami“.Majku je dopalo da izvede takođe Čolinu pesmu, i to „Pisaću joj pisma duga“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track