Napućeni Kiki Lesendrić: "Puć" je moj novi sistem ocenjivanja!
Foto: Twitter

Šala na Internetu

Napućeni Kiki Lesendrić: "Puć" je moj novi sistem ocenjivanja!

Pop kultura -
Na Tviteru je čak napravljen poseban profil “Puć Kikija Lesendrića”, a najveći fan je - njegova koleginica Kristina Kovač

Kiki Lesendrić, jedan od članova žirija emisije “X Factor” poslednjih dana postao je pravi hit na društvenim mrežama zbog “puća” kojim izražava mišljenje o nastupu takmičara. Na Tviteru je čak napravljen poseban profil “Puć Kikija Lesendrića”, a najveći fan je - njegova koleginica Kristina Kovač.

Ništa što jedan puć ne može da reši, ugledajte se na Kikija, puć govori više od hiljadu reči - stoji u opisu profila na Tviteru, na kojem se nalazi i nekoliko slika poznatog muzičara na kojim karakterističnim "pućenjem" izražava podršku nekom takmičaru, neslaganje sa mišljenjem ostalih članova žirija...

Sledeći korak je bio naći fotke poznatih ličnosti koji bi mogli da mu budu "konkurencija" u "pućenju", a rezultat je - "Kiki to radi najbolje".

Kikija se nije naljutio zbog ove šale, naprotiv.

"Čuo sam da postoje fotografije na internetu na kojima se ja kao nešto pućim. Na taj način ocenjujem takmičare, to mi je novi sistem, "puć" od minus dva do dvadeset", rekao je muzičar kroz smeh.

Kikijeva koleginica iz žirija, kao i uvek nije mogla da ostane bez komentara, pa je na društvenim mrežama napisala da je veliki fan “Kikijevog puća”.

"Hahahaha, koliko je ovo gotivno, veliki sam fan Kikijevog puća, uvek me nasmeje", napisala je Kristina Kovač.

"Puć" bi, kako stvari stoje, mogao lako da postane novi trend i zaseni takozvane dak fejs fotografije, u kojima ipak prednjače "dame" kao što su Soraja Vučelić, Stanija Dobrojević, Sandra Obradović...

Tokom jučerašnjeg dana, Lesendrić je bio u studiju i vežbao sa svojim pulenima pred večerašnju lajv emisiju, u kojoj će se takmičari predstaviti pesmama domaćih izvođača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track