Emina plakala zbog Lukijana!
Foto: X Factor/luka Pilipović

„X faktor“ Domaće pesme raznežile sudije

Emina plakala zbog Lukijana!

Pop kultura -
Nakon duela žiri i publika kući poslali Marinelu Đogani i Fifi

Veče emocija i pehova!Treće finalno veče muzičkog šou-programa „X faktor“ završilo se eliminacijom grupe H2O, koju čine Fifi i Marinela Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić. Četvoročlani žiri je nakon duela teška srca odlučio da u igri za pobedu ostavi povratnicu u šou Aleksandru Sekulić.Pevanje iz dušeUmesto takmičara, najviše suza pustila je Emina Jahović. Članicu žirija rasplakao je njen štićenik Lukijan Ivanović, student Muzičke akademije iz Banjaluke, koji je konačno pokazao svoj raskošni talenat u pesmi Tropiko benda „Sve moje zore“.- Ovako se peva iz duše, dragi moji, i tako svi treba da radimo - rekla je uplakana Emina.Najbolje kritike dobila je najmlađa učesnica Ilma Karahmet, koja je izvodila numeru specijalne gošće sinoćnje epizode Jelene Tomašević.- Kada čujem kako pevaš, uplašim se za svoje kandidate. Tako si mlada, a tako dobro osećaš pesmu - kazao je Joksimović.Potencijalni pobednikNa makedonskom jeziku konačno je zapevao glavni favorit za pobedu Daniel Kajmakoski.- Koja će žena ostati imuna na ovaj nastup? Željko, da li ovde imamo potencijalnog pobednika? - upitala je Kristina Kovač svog kolegu i, kad je dobila potvrdan odgovor, dodala:- Znala sam mnogo pre tebe.Maid Hećimović sinoć se vratio u takmičenje zahvaljujući glasovima publike. Međutim, umalo da ne nastupi, jer je na probi propao kroz binu.- Rođen si da zabavljaš ljude. Da tek treba svadba da mi se desi, tebe bih zvala da mi pevaš. Podsetio si me na Bilija Eliota - rekla je Emina.(Lj. R.)

Haris ĆatoPEVAO UZ BOLOVENajmlađi muški takmičar Haris Ćato pevao je Čolinu pesmu s novog albuma „Sve ti dadoh“. Kritiku zbog izbora numere od kolega iz žirija dobila je Emina Jahović, kao i produkcija, što su dopustili da igra dok trpi bolove i jedva stoji na nogama.- Harise, čini mi se da ti je povreda noge odvukla pažnju. Pevao si, kao i obično, odlično - rekao je Joksimović.

DoktoriPESMA IZ TREĆEG PUTAMuški bend Doktori svoju numeru „Cesarica“ uspešno su izveli tek iz trećeg puta. U prvom pokušaju matrica je preskakala, a zatim je puštena pogrešna numera.- Peh je bio, prošao je. Živ je program. Upućujem zamerku Kristini, čuo sam samo dvojicu od vas četvorice - kritičan je bio Željko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track