FIFI NAPUSTILA X FACTOR: Pa šta ako smo falširale i Rijana falšira!
Foto: X Factor Adria/luka Pilipović

Pevački šou

FIFI NAPUSTILA X FACTOR: Pa šta ako smo falširale i Rijana falšira!

Pop kultura -
Na pitanje kako komentarišu ocene Željka Joksimovića, čijom odlukom su napustile šou, Fifi je u svom stilu rekla: Ne znam da li smo falširale, ali ako i jesmo, pa šta – i Rijana falšira

Kristinina grupa „H2O“ napustila je takmičenje "X Factor" nakon duela sa Aleksandrom Sekulić koja se u baražnom glasanju u prošloj epizodi vratila u ovo prestižno takmičenje.

Nakon proglašenja rezultata, gde je Željko Joksimović odlučio da H2O ide kući, u bekstejdžu je vladalo nezadovoljstvo takmičara: " Mnogo nam je žao nam je što su ispale! Fifi je uvek bila spremna za šalu i mnogo će nam nedostajati! ", čulo se u bekstejdžu.

Teodora iz grupe "4U“ bila je najuznemirenija: "Ne mogu da verujem, skroz sam razočarana, ne mogu da zaustavim suze! Marinela mi je najbolja drugarica ovde i velika podrška!“, rekla je uplakana Teodora. Članica grupe "H2O“ Fifi bila je nezadovoljna rezulatitom:

"Očekivala sam više! Mislim da nismo zaslužile da ispadnemo već u trećem lajvu!“, rekla je vidno razočarana Fifi, dok je Marinela bila suzdržanija: "Naravno da mi je krivo, ali pre svega najviše mi je žao zbog prijatelja koje sam ovde upoznala".

Na pitanje kako komentarišu ocene Željka Joksimovića, Fifi je u svom stilu rekla: "Ne znam da li smo falširale, ali ako i jesmo, pa šta – i Rijana falšira!“, dok se Marinela samo nasmejala njenom komentaru i rekla: "Nikom ništa ne zameramo, ovo je takmičenje i drago nam je što sam učestvovale!".

Ove dve šarmantne devojke u budućnosti će nastaviti da se bave muzikom, a obećele su i da će svoje brojne fanove uskoro obradovati bar jednom zajedničkom pesmom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track