UZNEMIRUJUĆE ZA POSETIOCE: Ništa od venčanja Kim i Kanjea u Versaju
Foto: Instagram

Razočarani

UZNEMIRUJUĆE ZA POSETIOCE: Ništa od venčanja Kim i Kanjea u Versaju

Pop kultura -
Prošlog vikenda, par je posetio Pariz i Versajski dvorac kako bi se dogovorili oko planova za venčanje. Međutim, kako navodi izvor za jedan strani portal predstavnici Versaja su odbili želju slavnog para da se u dvorcu održi venčanje

Od kako su se verili, rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest, neprestano se priča o lokaciji na kojoj će se održati venčanje. Na njihovo veliko razočaranje, venčanje neće moći da se održi u Versaju.

Prošlog vikenda, par je posetio Pariz i Versajski dvorac kako bi se dogovorili oko planova za venčanje. Međutim, kako navodi izvor za jedan strani portal predstavnici Versaja su odbili želju slavnog para da se u dvorcu održi venčanje.

Ovaj velelepni dvorac sagrađen je još u 17. veku i bio je dom mnogih francuskih kraljeva. Označen je kao jedna od najlepših i najelegantnijih dvoraca na svetu. Samo deo njegove unutrašnjosti predviđen je za održavanje svečanih događaji.

Međutim, poznatom paru je rečeno kako dvorac nije mesto za venčanja i da bi to bilo previše napadno i uznemirujuće kako za posetioce tako i za osoblje dvorca.

Kim i Kanje su jako razočarani jer su žarko želeli da im se venčanje održi na tako važnom mestu, međutim nastavljaju da traže drugu destinaciju koja će im pružiti, kako komfor i eleganciju tako i privatnost i sigurnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track