Maja Novaković: Podržavaću svoje drugare iz X Factora do kraja!
Foto: X Factor Adria/luka Pilipović

Pravo prijateljstvo

Maja Novaković: Podržavaću svoje drugare iz X Factora do kraja!

Pop kultura -
Došla sam da podržim drugare koji iz nedelje u nedelju pokazuju koliko su sjajni pevači. Podržavaću ih do kraja takmičenja! Nije im lako, verujte. Znam to iz iskustva, kroz osmeh kaže Maja

Bivša učesnica "X Factora" Maja Novaković Luis je, kako saznajemo, u svakodnevnom kontaktu sa svojim prijateljima iz ovog popularnog šou programa, a u prošloj epizodi pružila im je podršku i iz publike.

"Došla sam da podržim drugare koji iz nedelje u nedelju pokazuju koliko su sjajni pevači. Podržavaću ih do kraja takmičenja! Nije im lako, verujte. Znam to iz iskustva", kroz osmeh kaže Maja i dodaje:"Mnogo je čudan osećaj biti sa ove strane bine! Sve izgleda drugačije!"

Na pitanje da li se odmorila i kako provodi dane ova šarmantna devojka ističe: "Odmorila sam se malo, uživam sa svojom porodicom, ali spremam i jedno muzičko izneneđenje za sve moje fanove! Čućete uskoro.“

Maja Novaković je svoj odlazak u Šimanovce prokomentarisala i na svom zvaničnom fejsbuk profilu: "Gledala sam treći lajv iz publike i bilo je fenomenalno. Svi su napredovali, vidi se da su naporno vežbali i radili na svojim nastupima. Željko, drago mi je da se Maid vratio. Žao mi je zbog H2O, ali verujem da će nastaviti svoju karijeru. Pozdravljam sve drage kolege sa X Faktora i dragu koleginicu Jelenu Tomašević, koja je u utorak blistala i kao i uvek prelepo pevala!”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track