STIŽU NA EGZIT: Rudimental, Skrileks, Dub FX i Koven pred domaćom publikom

Najtraženija imena svetske dabstep i dramenbejs scene

STIŽU NA EGZIT: Rudimental, Skrileks, Dub FX i Koven pred domaćom publikom

Pop kultura -
Britanski sastav Rudimental sa još aktuelnim hitom „Waiting all night“ proglašen je najboljim novim bendom za 2013, a pred domaću publiku će 11. jula

Trenutno najtraženija imena svetske dabstep i dramenbejs scene stižu na Petrovaradin. Rudimental, Skrileks, Dub FX i Koven nastupiće sa lajv postavkama na „Egzitu“.

Britanski sastav Rudimental sa još aktuelnim hitom „Waiting all night“ proglašen je najboljim novim bendom za 2013, a pred domaću publiku će 11. jula. Rudimental, energični kolektiv, eksplodirao je iz londonskog andergraunda na sam vrh, osvojivši srca publike pristupom koji ne pristaje na rigidne klasifikacije žanra.

http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs

Samo dan ranije na veliku binu „Egzita“ izlazi Skrileks. Da je među traženijim imenima u svetu dabstepa i di-džejinga uopšte, najbolje govori činjenica da je na Forbsovoj listi najplaćenijih di-džejeva na devetom mesto sa zaradom od 16 miliona dolara, samo u 2013. Pokupio je šest Gremi nagrada, a u Novi Sad dolazi sa ekskluzivnim audio-vizuelnim živim nastupom.

Zanimljivo je da je prve izvođače na ovogodišnjem festivalu saopštio čuveni Roni Sajz koji je bio gost na velikoj žurki kojom su organizatori slavili nagradu za najbolji festival.

Takođe, žestokoj bas liniji pridružiće se u četvrtak, 10. jula, Bendžamin Stanford aka Dub FX. Proslavio ga je video „Love someone“ iz 2008, snimljen na ulici, koji je najbolji primer njegovog izvanrednog talenta.Ulaznice za „Egzit“ koštaju 5.990 dinara, za „Egzit“ i „Si dens“ na Jazu 6.990 dinara, a od sutra za srednjoškolce i studente komplet karata biće 5.490 za „Egzit“, odnosno 5.990 dinara za festival u Novom Sadu i Crnoj Gori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track