PROCURELO U JAVNOST: Ovo je kraljevska porodica želela da zadrži za sebe
Foto: Rojters

Tajne sa dvora

PROCURELO U JAVNOST: Ovo je kraljevska porodica želela da zadrži za sebe

Pop kultura -
Britanska kraljevska porodica prilično je suzdržana i detalje iz svog privatnog života ne otkriva baš lako, a neke stvari bi najradije sačuvala za sebe

Britanska kraljevska porodica prilično je suzdržana i detalje iz svog privatnog života ne otkriva baš lako, a neke stvari bi najradije sačuvala za sebe. Ali kako to obično biva, pojedini detalji su procureli u javnost.

Sećate li se velikog skandala oko prisluškivanja britanskog tabloida kada su procurele poruke koje su ostavljali tada verenici Kejt Midlton i princ Vilijam? Tako smo saznali da omiljeni kraljevski par ima i svoje nadimke - a princ svoju Kejt redovno zove "bebica".

Jeste li sigurni da znate kako su se Vil i Kejt upoznali? Studentski savetnik je otkrio da je Kejt Midlton najpre upala na Univerzitet u Edinburgu, ali na kraju je ipak pauzirala godinu i upisala se na Univerzitet koji je pohađao i princ Vilijam.Susret kraljevskog para bio je izgleda pomno planiran.

Jeste li znali da je veridbi kumovala i Kejtina mama Kerol Midlton? Navodno je upravo ona pritisnula Vilijama s kojim je nasamo popričala na jednom božićnom druženju 2009, a nedugo nakon tog 'sastanka' Kejt i Vilijam su objavili veridbu.

Svaka porodica ima "crnu ovcu", a princ Hari bio je na meti britanskih medija zbog svojeg ludovanja. Prema prinčevoj neslužbenoj biografiji, Hari je navodno zapalio svoju prvu cigaretu kada je imao svega osam godina, a sa 12 je već probao i brendi na letovanju po Mediteranu. Mediji su često pisali i kako je Hari prava "parti životinja" - Na njegovim žurkama bilo je mnogo devojaka, a nije nedostajalo ni opijata. Hari je čak imao i svoj Fejsbuk profil pod lažnim imenom "Spike Wells", a sve se saznalo kada su izašle i njegove sada već legendarne gole fotografije sa ludovanja u Las Vegasu.

I s Kejtine strane ima nekoliko detalja koji su izašli zahvaljujući njenom ujaku Geriju Goldsmitu koji je uhvaćen zbog kokaina. On je britanskim medijima otkrio i neke detalje o privatnim letovanjima mladog para, pa smo tako sazvali da su Kejt i Vilijam uživali u blatnim kupkama i na privatnim žurkama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track