Najnovije vesti

X FACTOR IZNENAĐENJE: Doris Dragović nastupa u revijalnom delu šoua!
Foto: X Factor Adria/luka Pilipović

Pevački šou

X FACTOR IZNENAĐENJE: Doris Dragović nastupa u revijalnom delu šoua!

Pop kultura
U revijalnom delu popularnog regionalnog šou programa nastupiće još jedna popularna pevačica iz Hrvatske - Doris Dragović

Pored popularne pop pevačice Jelene Rozge koja, kako saznajemo, za sve gledaoce priprema spektakularan nastup samo za ovu priliku, u revijalnom delu popularnog regionalnog šou programa nastupiće još jedna popularna pevačica iz Hrvatske: Doris Dragović.

 

Kako nezvanično saznajemo, takmičari „X Faktora“ jedva čekaju da čuju savete poznatih pevačica, a uzbuđenje raste i zbog pozitivne treme pred četvrtu lajv emisiju.

 

"Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje. Jedva čekam emisiju, pripremam nešo potpuno drugačije – emotivnu baladu od Tutti Frutti Benda!“, zadovoljno ističe Maid Hećimović.

 

Njegov kolega iz Željkove grupe, Daniel Kajmakoski ovoga puta predstaviće se pesmom američke pop grupe  OneRepublic  "Counting Stars", dok će Kristinini “Doktori” otpevati jednu veoma optimističnu pesmu koja će se sigurno dopasti njihovim brojnim fanovima.

 

Šta će ostali finalisti pevati I kako će njihovi nastupi izgledati videćemo u novoj epizodi “X Faktora” koja je na programu u utorak (21:00) na TV Pink. 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...