SKUP ZVEZDA: Džej Zi ispipao Bijonse po guzi
Foto: Beta Ap

U Los Anđelesu dodeljene Gremi nagrade

SKUP ZVEZDA: Džej Zi ispipao Bijonse po guzi

Pop kultura -
Noulsova s mužem izvela pesmu „Drunk In Love“ u kostimu iz kojeg joj je kipela zadnjica

Pokazala sve najbolje.Bijonse Nouls bila je zvezda o kojoj se najviše pričalo na dodeli Gremi nagrada, između ostalog i to zato što je pokazala svoju pozamašnu guzu. Ona je oskudno obučena, zajedno s mužem Džej Zijem, izvela hit „Drunk In Love“, dok joj je iz crnog kostima kipela zadnjica. Posle ceremonije, na kojoj je bilo mnogo svetskih muzičkih zvezda, gotovo svi su pričali baš o Bijonse. Tačnije, o njenoj guzi. Inače, najbogatiji par svetskog šou-biznisa nedavno je, baš zbog ovog značajnog događaja, proveo 22 dana na veganskoj kuhinji kako bi se doveli u top-formu.Bijonse je na bini zaplesala seksi ples sa suprugom, koji ju je milovao po zadnjici, a onda je i poljubio. Na kraju je nagradu koju je dobio za najbolju rep saradnju za pesmu „Holy Grain“, koju je snimio s Džastinom Timberlejkom, posvetio dvogodišnjoj ćerki Blu Ajvi Karter.Osim o Bijonse, brojni prisutni govorili su i o Tejlor Svift, koja se dobro izblamirala. Naime, pevačica koja je bila nominovana za album godine toliko je bila ubeđena da će i osvojiti priznanje da je u trenutku kad je Ališa Kiz proglašavala pobednika, a to nije bila ona već Daft Pank, bila uzbuđena jer je mislila da je pročitano njeno ime. Ubrzo je shvatila da joj je nagrada izmakla, ali je ceo svet već video njenu reakciju.

Gej svadbaVENČALA SE 33 PARADok su Maklemor, Rajan Levis i Meri Lambert izvodili hit „Same Love“, glumica i pevačica Kvin Latifah ozakonila je brakove 33 para, što gej, što heteroseksualnih.- Velika mi je čast što mogu da zamolim naše mladence da razmene prstenje i obavežu se na vernost - kazala je Latifah, koja je nedavno dobila dozvolu da bude matičar.Na pozornicu je izašla i Madona, koja je otpevala hit „Open Your Heart“.

Kraj svađeJOKO ONO SE POMIRILA S MAKARTNIJEMSupruga ubijenog pevača Bitlsa Džona Lenona Joko Ono pomirila se s Polom Makartnijem. Oni godinama nisu bili u dobrim odnosima, a mnogi fanovi ove grupe smatraju da je Joko najveći krivac za njen raspad. Makartni je došao do Joko, uhvatio je za ruke, a ona mu je uzvratila osmehom. Pol i Ringo Star, jedini živi članovi Bitlsa, koji su dobili nagradu za životno delo, zajedno su izveli hit „Queenie Eye“. Makartni je dobio Gremi i za najbolju rok pesmu „Cut Me Some Slack“ i najbolji video za „Long Kisses“.

ČINJENICELaureatiGremi je dodeljen u 65 kategorija, a mi vam prenosimo neke od najznačajnijih dobitnika:- Album godine - „Random Access Memories“, Daft pank- Snimak godine - „Get Lucky“, Daft Punk feat Pharrell Williams & Nile Rodgers- Pesma godine - „Royals“, Lord- Najbolje pop izvođenje dua ili grupe - „Get Lucky“, Daft Punk feat Pharrell Williams & Nile Rodgers- Najbolji novi izvođač - Maklemor i Rajan Levis- Najbolji rok album - „Celebration Day“, Led Cepelin- Najbolji muzički film - „Live Kisses“, Pol Makartni- Najbolji spot - „Suit and Tie“, Džastin Timberlejk- Najbolji R&B album - „Girl On Fire“, Ališa Kiz- Najbolja R&B pesma - „Pusher Love Girl“, Džastin Timberlejk- Najbolja rep pesma - „Thrift Shop“, Maklemor i Rajan Levis- Najbolji dens/elektronika album - „Random Access Memories“, Daft pank

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track