KRISTINA ŽELJKU: Nije delovao mišomor koji sam ti stavila u kolače!

Haris podelio žiri X Faktora

KRISTINA ŽELJKU: Nije delovao mišomor koji sam ti stavila u kolače!

Pop kultura -
Očigledno sam pojeo neki dobar kolač, Kristina mi nije stavila ništa u kolače. Navikao sam se na Dinovu verziju, ali ti Haris je odlično otpevao, pohvalio je Željko Harisovo pevanje.

Haris Ćato, koji je nastipio pretposlednji u najgledanijem muzičkom šou X Factor, "posvađao" je Kristinu Kovač i Željka Joksimovića. Mladi Bosanac pevao je pesmu Dina Merlina "Sve je laž" što je oduševilo veoma strogo Željka.

"Dragi Harise, porastao si za ovo vreme koliko se poznajemo. Stoji ti neverovatno maternji jezik. Bilo je veoma emotivno i ja bih ti preporučio ovaj stil muzike za tebe. Zasenio si sve svojom emocije", rekao je Željko.

"Harise, ja sam očajna. Željko, mislim da snosiš veliki deo krivice za ovo što sad peva. Prokletu sevdalinku si mu nametnuo jer je on svoj identitet pokazao na prvoj audiciji. Ja smatram da sa svojih 14 godina ne smeš da pevaš ovako", rekla je Kristina dok se Željko ubacivao, a Kovačeva mu je odgovorila da li je već počeo da deluje mišomor koji mu je stavila u kolače.

"Ja sam očigledno pojeo neki dobar kolač, Kristina mi nije stavila ništa u kolače. Navikao sam se na Dinovu verziju, ali ti si ovo odlično uradio", rekao je Željko.

"Ono što Haris izaziva kod ljudi kad peva sevdalinke, to ne može nijedan takmičar u X Factor. Sinoć smo bili kod kuće svi zajedno, kao i Jelena Tomašević, on je takve emocije izazvao da je to neverovatno. Harise, ono gde te srce vodi, tako treba da se ponašeš", objasnila je Emina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track