JELENA ROZGA SAVETOVALA FINALISTE X FACTOR: Verujte u sebe!

Nezaboravni nastup

JELENA ROZGA SAVETOVALA FINALISTE X FACTOR: Verujte u sebe!

Pop kultura -
Budete vredni i uporni, ne odustajte ma koliko prepreka se pojavi na putu i verujte u sebe i svoje kvalitete, jer to je najvažnije, dala je savet pevačica
Popularna pop pevačica Jelena Rozga sinoć je u najgledanijem šou programu X Faktor priredila publici nezaboravan nastup.
"Jelena izgleda fenomenalno!”, “Produkcija je na visini zadatka! Kakav šou!", bili su samo neki od komentara koji su sinoć prepravili društvene mreže!
Naime, Jelenu ni nepogodni vremenski uslovi na putu do Beograda nisu sprečili da publici najgledanijeg pevačkog šou programa priredi nesvakidašnji užitak: prvo je na binu ušetala u izazovnoj beloj haljini otpevavši hit "Nirvana", a nakon toga usledio je spektakularan nastup pesme "Cirkus" kada je pop pevačica pevala pod specialnim efektima koji su samo za ovu priliku postavljeni u studiju u Šimanovcima!
Jelena je u jednom trenutku pevala pod jakom kišom, što je izazvalo dodatno oduševljenje kod publike u studiju, ali i u bekstejdžu među takmičarima! Definitivno ovaj neobičan nastup nikog nije ostavio ravnodušnim i zasigurno je onoj o kojem ce se danima pričati.
Posle nastupa Jelena je zadovoljno izjavila: "Iako je hladna kiša po meni padala, uistinu mi to nije smetalo! Adrenalin i uzbuđenje su me obuzeli, pa to nisam niti osetila. Bila sam ponesena i reakcijom publike koja me je aplauzom nosila kroz celi nastup!”
Takođe, Rozga je posle nastupa poželela i da svoju podršku podeli sa finalistima X Faktora, te im je udelila i koristan savet: "Moj savet je da budete vredni i uporni, ne odustajte ma koliko prepreka se pojavi na putu i verujte u sebe i svoje kvalitete, jer to je najvažnije! Želim vam da ostvarite svoje muzičke snove!", rekla je popularna pop pevačica.
U revijalnom delu X Faktora gostovala je i Doris Dragović koja je svojim glasom i izvođenjem velikog hita "Maria Magdalena"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track