Džordž Kluni: Sandra Bulok može dosta da popije!

Opleo po prijateljici

Džordž Kluni: Sandra Bulok može dosta da popije!

Pop kultura -
Glumac je sa koleginicom sa kojom i glumi u filmu "Gravitacija" u vrlo dobrim odnosima, ali mu je ipak na promociji izletela opaska na njen račun

Poznati holivudski glumac Džordž Kluni je prilikom promocije svog najnovijeg filam "The Monuments Men", razgovarao sa svojim fanovima, a tom prilikom je i izjavio kako Sandra Bulok zna dobro da popije.

Glumac je sa koleginicom sa kojom i glumi u filmu "Gravitacija" u vrlo dobrim odnosima, ali mu je ipak na promociji izletela opaska na njen račun.

"Često izlazimo zajedno, znamo se dvadeset godina. Ona je tada bila u vezi sa mojim prijateljem s kojim smo oboje i dalje u jako dobrim odnosima. Svaki put kada se nas troje sretnemo dobro se zabavimo, a Sandru skoro niko ne može da sustigne u alkoholu. Pije toliko da je ponekad baš problem da stoji na nogama", izjavio je Kluni koji je i dodao da je ona super osoba i da je jako zabavna, ali i stabilna ličnost.

"Sandra je super i jako je zabavna. Stabilna je ličnost uprkos tome što ponekad zna da pretera u alkoholu", dodao je Kluni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track