Majli Sajrus javno osudila Džastina Bibera zbog nedavnog hapšenja

Šokirala publiku

Majli Sajrus javno osudila Džastina Bibera zbog nedavnog hapšenja

Pop kultura -
Gostujući sinoć u emisiji popularnog voditelja kontroverzna pevačica Majli Sajrus javno je osudila svog mlađeg kolegu i dugogodišnjeg prijatelja zbog nedavnog hapšenja

Mlada pevačica Majli Sajrus gde god da se pojavi privlači ogromnu pažnju, tako je bilo i sinoć i u emisiji Džej Lenoa kada je pored svog nastupa publiku šokirala i izjavom o svom mladom kolegi Džastin Biberu.

Gostujući sinoć u emisiji popularnog voditelja kontroverzna pevačica Majli Sajrus javno je osudila svog mlađeg kolegu i dugogodišnjeg prijatelja zbog nedavnog hapšenja. Iako važi za jednu od najslobodnijih svetskih pevačica, Majli je izjavila kako Džastin tako nešto nije smeo da dozvoli sebi i da kao idol mogih mladih ljudi mora da vodi više računa o svom ponašanju.

"Imate puno para i ljude koji vas čuvaju, mislim da nije potrebno da sedate za volan pijani ili pod dejstvom narkotika i da upadate u ovakvu vrstu nevolja", rekla je Majli.

Džastin Biber uhapšen je prošle nedelje zbog vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika. Pušten je uz kauciju od 2.500 dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track