Šta omiljeno piće govori o Vama?

Šta pijete

Šta omiljeno piće govori o Vama?

Pop kultura -
Izbor alkoholnih pića je ogroman, a svako preferira određenu vrstu, pogotovo kad je reč o žestini. Ako ste fan rakije, votke, džina ili nečeg drugog govori mnogo o vašoj ličnosti

U situacijama kada bi trebalo da se odlučite koje ćete piće da pijete, obično se odlučujete za jednu vrstu. Ono što odabirete može da okarakteriše Vašu ličnost, pa pogledajte šta koji izbor znači.

Votka, džin ili viski - zna šta želi

Čista i prozirna žestoka alkohola pića standardan su izbor za muškarce koje igraju na "sigurno", a pritom ostavljaju utisak muževnih i dominantnih tipova. Žene nešto ređe naručuju ova pića, a one koje to čine obično su glasne, dominantne i samopouzdane.

Pivo otkriva opuštenost, ali i rutinu

Pivo je tipičan izbor momka iz susedstva, koji se oseća dobro u svojoj koži, voli rutinu i nema prevelike ciljeve u životu. Iako je pivo najčešće piće koje piju muškarci, oni koji naručuju strana piva obično su istančanijeg ukusa te skrivaju mnogo više nego što bi se kroz prvi utisak moglo naslutiti. Žene koje najčešće naručuju pivo samouverene su i vole da uživaju u životu.

Bejlis, Pinja kolada, čokoladni likeri ili pića s rumom

Ova pića su sofisticirana, slatkasta i češće izbor žena nego muškaraca. Žene koje ih naručuju vole slatke ukuse, a u pristupu životu su opuštene i spontane. S njima zabave neće nedostajati. Muškarci koji vole takva pića su promišljeni, organizovani i imaju odličnu samokontrolu.

Martini ili Mohito

Popularni koktel i vinjak prefinjen su izbor ljudi koji obožavaju dobru zabavu, ples i druženje. Muškarci koji ih piju vole da ostave utisak uglednih i uspešnih, mada su najčešće pomalo nesigurni. Žene koje ih piju vole da budu osvajačice i centar svake zabave, a ljubavni aspekt života im je mnogo važniji od onog poslovnog.

Tekila, pelin ili jeger

Ova žestoka alkoholna pića pomalo su staromodna, no i dalje vrlo prodavana. Otkrivaju jednostavne ljude kojima nije potrebno mnogo da bi se dobro zabavili. Nisu skloni pretvaranju, a od drugih žele da ih cene baš zbog onog što jesu. Žene koje ih vole usmerene su na druženja, a u ljubavi često nesretne jer imaju prevelika očekivanja.

Voćni kokteli za avanturiste

Sve samo da se izbegne dosada, moto je onih kojima su omiljena pića voćni kokteli. Muškarci kojima su kokteli najdraže piće najčešće su poprilično površni, nezreli i usmereni na sopstveno zadovoljstvo, pa neretko menjaju partnerke. Ženama koje vole koktele, izgled i utisak koji ostavljaju vrlo je bitan u životu te su poprilično nesigurne.

Vino za prizemljene i strastvene

Još jedno vrlo često omiljeno piće je vino, u svim njegovim oblicima i kombinacijama. Muškarci koji ga piju prizemljeni su, imaju realne ciljeve, a u ljubavi nisu zainteresovani za prolazne afere, već strastvene i duboke veze. Žene kojima je vino omiljeno piće znaju dobro da se zabavljaju, ali pritom zadržavaju samokontrolu i ne padaju lako pod tuđ uticaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track