NEĆE BRAK: Oven Vilson dobio sina sa bivšom devojkom
Foto: AP

Otac drugi pu

NEĆE BRAK: Oven Vilson dobio sina sa bivšom devojkom

Pop kultura -
Vilson već ima dvogodišnjeg sina Roberta Forda s bivšom devojkom Jade Duel s kojom je raskinuo pet meseci nakon dečakovog rođenja

Poznati glumac Oven Vilson postao je otac po drugi put kada je njegova, sada već bivša devojka Kerolajn Linkvist, na svet donela dečaka.

Glumac Oven Vilson i fitnes instruktorka Kerolajn Linkvist postali su nerazdvojni kada se ona razišla od bivšeg supruga i nakon što je 2007. glumac pokušao da izvrši samoubistvo zbog raskida sa Kejt Hadson.

Ipak, odmah nakon što je saznao da je ostala u drugom stanju, glumac ju je ostavio i našao drugu. Naime, samo nekoliko dana nakon što je njegov predstavnik za medije potvrdio da čeka dete sa Kerolajn, Vilsona su snimili kako se ljubi s nepoznatom brinetom.

Par je dobio sina, ali ne planiraju venčanje, jer Oven, kako kaže, nije spreman za brak.

"Oni trenutno nisu u vezi, ali Oven je uključen u trudnoću, a isto će biti i s odgojem deteta iako nema nameru da se skrasi s Kerolajn, što je nju slomilo", otkrio je izvor blizak glumcu kada je objavljeno da će dobiti drugo dete.

Vilson već ima dvogodišnjeg sina Roberta Forda s bivšom devojkom Jade Duel s kojom je raskinuo pet meseci nakon dečakovog rođenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track