KRISTINA KOVAČ: Emina ne zna da Harisu izabere pesmu
Foto: Luka Pilipović

X Factor

KRISTINA KOVAČ: Emina ne zna da Harisu izabere pesmu

Pop kultura -
Borim se da Ćato zasija u lajv emisijama, ali to se ne dešava, a odgovornost za to leži kod njegove mentorke koja nije prepoznala šta najbolje leži i u čemu je najbolji, a to jeste jedan od važnijih zadataka mentora

Kristina Kovač, jedna od članica žirija popularnog šou programa, ostala je bez još jedne svoje grupe "4U"! U petoj lajv emisiji najgledanjeg muzičkog šoua publika je najmanje glasova dala Harisu Ćatu i ženskoj grupi 4U, pa budući da je žiri bio podeljen, Kristina i Kiki su glasali za devojke, a Emina i Željko za mladog Bosanca pa su glasovi publike odlučili da Kristinine devojke odu kući.

"Preovlađujuća emocija nakon eliminisanja moje grupe 4U je tuga. Mislim da ni Haris ni 4U nisu zaslužili da budu u duelu, ali kad se već tako nešto desilo, moram da kažem da me je razočarala činjenica da napredak koji su 4U imale od samog početka lajv emisija nije ništa pomogao ni kod žirija ni kod publike. To je vrlo razočaravajuće, i šalje lošu poruku. Svi znaju koliko od početka podržavam Harisa i borim se iskrenim i preciznim komentarima da on zasija u lajv emisijama punom snagom svog talenta, ali to se iz emisije u emisiju ne dešava. To nije njegova krivica, mislim da odgovornost za to leži kod njegove mentorke koja po mom mišljenju nije prepoznala šta Harisu najbolje leži i u čemu je najbolji, a to jeste jedan od važnijih zadataka mentora. Iznenadila sam se Željkovim glasanjem, jer koliko se sećam, od njega, pa i od ostatka žirija, 4U su iz emisije u emisiju dobijale sve bolje komentare, dok se za Harisa ne može reći isto, upravo zbog pogrešnog izbora pesama, i Harisove nemogućnosti da kroz njih u potpunosti iskaže svoje potencijal. Bitno je da smo i ja i devojke sigurne u njihov kvalitet, da su imale odlična dva nastupa i da uzdignute glave izlaze iz X faktora. Ponosna sam na njih i nadam se da će ostati zajedno i nadalje, a svakako bih da sarađujemo u nastavku njihove karijere!", rekla je Kristina Kovač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track