Kolumbijski političar poručio Šakiri: Ti i Rijana širite nemoral i promovišete lezbijski odnos!
Foto: Printscreen

Besan

Kolumbijski političar poručio Šakiri: Ti i Rijana širite nemoral i promovišete lezbijski odnos!

Pop kultura -
Kolumbijski političar Marko rekao je kako bi emitovanje videa u Kolumbiji trebalo da se zabrani s obzirom na to da pušenje cigareta i diranje u krevetu krše zakon kojim se propisuje zabrana emitovanja sadržaja koji šteti "moralnom integritetu" dece

Kolumbijski političar Marko Fidel Ramirez traži da se u Kolubiji zabrani emitovanje spota za pesmu "Can't Remember To Forget You" koji su nedavno snimile atraktivne pevačice Rijana i Šakira. U obrazloženju piše da je video nemoralan i vulgaran.

U spornom videu za pesmu "Can't Remember To Forget You" Šakira uvija svoje slavne bokove, puši cigare, a spot obiluje seksi scenama u krevetu sa kolegicom Rijanom.

Kolumbijski političar Marko rekao je kako bi emitovanje videa u Kolumbiji trebalo da se zabrani s obzirom na to da pušenje cigareta i diranje u krevetu krše zakon kojim se propisuje zabrana emitovanja sadržaja koji šteti "moralnom integritetu" dece.

"Držim da video sadrži slike koje, po mom mišljenju, nisu korisne emocionalnom rastu i razvoju mladih", rekao je Ramirez za "CNN en Español"

Takođe je napisao pismo Šakiri, pozivajući se na njenu ulogu majke te je zatražio da ukloni video spot s Interneta.

"Čini mi se da promovišete nemoral", rekao je za CNN. Ramirez je takođe pokrenuo kampanju na društvenim mrežama u kojoj upozorava da video promoviše lezbejski odnos.

U svom pismu pevačici, Ramirez je objasnio kako veruje da se "normalna" porodica sastoji od muškarca, žene i dece.

"Mislim da poruka koju Šakira šalje mladima i deci širom sveta jest poruka koja promoviše određeni način života i određenu orjentaciju, koja po mom mišljenju, ne pokazuje stavove većine Kolumbijaca", rekao je Ramirez.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track