SAJMON NAPUSTIO ŠOU: Gasi se X Factor u Americi!

Bez Kauela nema šoua

SAJMON NAPUSTIO ŠOU: Gasi se X Factor u Americi!

Pop kultura -
Nažalost, X Factor SAD ne postoji bez Sajmona Kauela. Ali, razumemo i poštujemo njegovu odluku da se usredsredi na nove stvari u privatnom i poslovnom životu, rekli su iz Entertainment produkcijske kuće

Sajmon Kauel ne vraća se na mesto sudije britanskog šou X Factor.

Strah i trepet mladih muzičkih talenata i zvanično je objavio kako se nakon tri sezone povlači iz američkog izdanja X factor, kako bi se vratio na mesto sudije britanskog.

Samim tim, gasi se i šou. "Osim što sam bio dovoljno srećan da u jednom ovakvom šou imam prilike da otkrijem neki neverovatan talenat, uvek sam imao i neverovatnu dobrodošlicu od američke javnosti (zapravo, većinu vremena). Takođe, želim da zahvalim svima koji su podržali moje emisije. Amerika, vidimo se uskoro", izjavio je Sajmon.

I dok Sajmon planira nove projekte, oglasili su se i iz Entertainmenta. "Nažalost, X Factor SAD ne postoji bez Sajmona Kauela. Ali, razumemo i poštujemo njegovu odluku da se usredsredi na nove stvari u privatnom i poslovnom životu. Iskreno mu želimo sve najbolje i nadamo se da ćemo uskoro ponovno raditi zajedno. Sa stalnim padom gledanosti, X Factor izgubio je od svog rijaliti suparnika "The Voice", stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track