Sofija Vergara: Znam da zbog velikih grudi izgledam jeftino!
Foto: Rojters

Pomirila se sa tim

Sofija Vergara: Znam da zbog velikih grudi izgledam jeftino!

Pop kultura -
Mada je mnogi smatraju neprikosnovenom seks-bombom, Sofija poručuje da nije nimalo lako biti zgodan i neodoljiv u petoj deceniji života

Trenutno najomiljenija i najplaćenija televizijska glumica u Americi, Sofija Vergara, koja je prošle godine samo od četvrte sezone hit serije “Moderna porodica” inkasirala pet miliona dolara, priznaje da muku muči sa održavanjem savršene figure.

Mada je mnogi smatraju neprikosnovenim seks-bombom, Sofija poručuje da nije nimalo lako biti zgodan i neodoljiv u petoj deceniji života.

"Ušla sam u godine kada sve kreće nizbrdo, pa moram da treniram kako se ne bih previše opustila. Nemam živce za teretanu. Umesto vrtenja pedala u mestu, treniram svakodnevno latino plesove i vodim računa šta jedem i oblačim. Umem garderobom da prikrijem nedostatke. Za mene su top haljine zabranjene, jer imam velike grudi poput nestašnih kučića i ne želim da ih “jurim” po komšiluku. Odavno sam se pomirila sa tim da zbog njih izgledam kao kurva. Šta da radim, nasledila sam ih od majke", duhovita je Sofija Vergara, koja će uskoro stati na ludi kamen sa tri godine mlađim biznismenom Nikolasom Nikom Loubom.

http://www.youtube.com/watch?v=dE7iizCKDNE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track