ŠOKANTNO: Barak Obama i Bijonse u tajnoj vezi?!

Šuška se

ŠOKANTNO: Barak Obama i Bijonse u tajnoj vezi?!

Pop kultura -
Paskal Rostan, najpoznatiji paparaco, objavio da se prvi čovek Amerike razvodi i da je u vezi sa zanosnom Bijonse

Fotograf Paskal Rostan, koji je otkrio aferu francuskog predsednika Fraonsao Olanda i glumice Žili Gaje, tvrdi da se uticajni list "Vašington post" sprema da objavi senzacionalnu priču da su američki predsednik Barak Obama i pop pevačica Bijonse u ljubavnoj vezi.

"Znate, u ovom momentu u SAD, nešto veliko će da se dogodi. Zaista, pojaviće se sutra u "Vašington postu" i ne možemo reći da smo iznenađeni zbog navodne veze između predsednika Obame i Bijonse", rekao je Rostan u jučerašnjem intervjuu.Francuski mediji od jutros bruje o navodnoj aferi Obame (52) i Bijonse (32) pa je tako prvi vest o tome objavio radio "Evropa jedan" (Europe 1), a nisu izostali ni uticajni "Figaro" i "Poen".

"Vašington post" je demantovao tvrdnje francuskog fotografa da se priprema da objavi takvu priču. Direktorka komunikacija Kristin Korati izjavila je to "laž", dodajući da "Vašington post" nije list koji objavljuje članke te vrste.Sam Rostan je kasnije priznao da se šalio dok je govorio o ljubavnoj aferi između Obame i Bijonse, prenosi "Dejli mejl".Ipak, Rostan kaže da video snimci i fotografije govore da su se Obama i njegova supruga Mišel "udaljili".

http://www.youtube.com/watch?v=48mqwEPGnsI

"Pojedinac ima razloga da se zapita. Tako je bilo i sa fotografijama Olanda i njegove partnerke Valeri Trirveler", rekao je fotograf, koji je prvi uslikao Olanda kako skuterom dolazi u "ljubavno gnezdo" kod francuske glumice.Glasine o navodnoj Obaminoj vezi lansirane su u momentu otpočinjanja službene posete Olanda Sjedinjenim Državama u koje je doputovao sam jer se u međuvremenu, posle otkrića da je u vezi sa Gajeovom, rastao od Trirveler."Dejli mejl" podseća da Obamu i pevačicu Bijonse, koja je u braku sa reperom Džej Zijem (44), veže jako prijateljstvo, a pevačica je u više navrata pevala u Beloj kući, kao u slučaju Obamine inauguracije 2009. i nedavno prilikom 50. rođendana prve dame. Poznato je da je Obama veliki obožavalac pevačkog bračnog para, a Bijonse i Džej Zi su donirali novac u njegovu predsedničku kampanju.

"Dejli mejl" podseća da već duže kruže glasine o tenzijama u braku američkog predsednika i prve dame, dok to ne može da se kaže za Bijonse i njenog muža jer ljudi bliski njima tvrde da je njihov brak "čvrst kao stena".Inače, kako navodi britanski list, razlika od 20 godina između Obame i Bijonse je skoro ista kao između Olanda (59) i Gaje (41).Proteklih dana svetski mediji su izvestili da su bivši predsednik SAD Bil Klinton i britanska glumica i manekenka Elizabet Harli bili u tajnoj ljubavnvoj vezi.

http://www.youtube.com/watch?v=T4b7QodmZV4

NE POROPUSTITE

ŠOKANTNE ISTINE: Holivudske priče u koje niste mogli da poverujete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track