DIVLJE: Disclosure na Egzitu
Foto: Vikipedija

Wildlife

DIVLJE: Disclosure na Egzitu

Pop kultura -
Braća Gaj i Hauard izvešće specijalni šou nazvan Vajldlajf uživo na Petrovaradinskoj tvrđavi

Popularni britanski dvojac na Petrovaradinsku tvrđavu stiže sa specijalnim šouom nazvanim "Vajldlajf" (Wildlife). Braća Gaj (22) i Hauard (19) iz dua "Disclosure" svoj novi projekat predstaviće uživo u Srbiji. Oni će pred publiku Egzita izaći u društvu svojih kolega, koje posebno biraju za svaki šou, a svakako će izvesti i numere sa svog debi albuma "Settle".

Njih dvojica su počeli da se bave miksovanjem 2009, ali su vrlo brzo postali zvučna imena u svetu elektronske muzike. Nedavno su čak radili sa Meri Džej Blajdž na novoj verziji numere „F for you“, a čeka ih i nastup sa Lordi na dodeli Brit nagrada.

"Nas dvojica nismo baš imali priliku da slušamo šta se pušta u disko klubovima, s obzirom na to da nam nije bilo dozvoljeno da uđemo u njih. Možda je to i najviše uticalo na to da naš zvuk bude drugačiji u odnosu na ostale", ispričala su njih dvojica o svojim počecima.

Oni su glavnu inspiraciju pronašli u grupi „Daft Pank“, po čijem uzoru su i napravili svoje prve pesme. Diskloužer je naišao na pravi rudnik zlata svojim singlom “Latch”, koji je čak bio nominovan za nagradu Gremi.

Pored njih, na Dens areni će se naizmenično smenjivati još petorica di-džejeva uz bek tu bek nastupe Karla Krejga, Grina Velveta, Daskija, Pola Vulforda i Džekmastera uz Onemana.

http://www.youtube.com/watch?v=93ASUImTedo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track