NEMA NI 20 KILOGRAMA: Fanovi hrvatske violončelistkinje zabrinuti za njen izgled!
Foto: Facebook

Preterano mršava

NEMA NI 20 KILOGRAMA: Fanovi hrvatske violončelistkinje zabrinuti za njen izgled!

Pop kultura -
Neki smatraju da izgleda predivno te da je u top formi, a ostali tvrde da bi se trebalo da se ugoji

Još je Alberto Moravija u svojoj “Rimljanki” pisao o tome kako se menjao ideal ženske lepote, a u proteklim decenijama stvari su išle u samo jednom pravcu, da bi danas dostigle ekstrem…

Žensko telo često se smatra lepim čak i ako je izrazito mršavo, a tome je nesumnjivo doprinela celebrity kultura u kojoj slavni modeli i manekenke, koji svoj izgled neretko duguju mučnim izgladnjivanjima, paradiraju modnim pistama.

Hrvatska violončelistica Ana Rucner poznata je i izvan naše regije zbog svog muzičkog talenta. Svirala je i na Kineskom zidu i na mnogo čudnih mesta i situacija. Mnogi je znaju i kao suprugu pevača Vlade Kalembera.

Kako pišu hrvatski mediji Ana se trenutno provodi u Australiji gde održava koncerte. Tamo je proslavila i 31. rođendan.

"Najbolje godine", napisala je Ana uz fotografiju objavljenu na Fejsbuku. Na njoj violončelistkinja pozira u dvodelnom kupaćem kostimu na peščanoj plaži. Mršava Ana podelila je svojim izgledom fanove.

Neki smatraju da izgleda predivno te da je u top formi, a ostali tvrde da bi se trebalo da se ugoji. Jedan učesnik u diskusiji pitao ju je da li jede hleb, a drugi je napisao da nema ni 20 kg... Ana je već naglašavala koliko pazi na ishranu, a verovatno je da je zbog toga tako vitka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track