VERENIK OPTUŽUJE GLUMICU: Džulija Roberts kriva što je Nansi mrtva

Teške optužbe

VERENIK OPTUŽUJE GLUMICU: Džulija Roberts kriva što je Nansi mrtva

Pop kultura -
Džulija sad glumi veliku paćenicu i roni krokodilske suze, a zapravo je i sama delomično kriva što se Nansi ubila

Beživotno telo Nensi Mouts u kadi punoj vode 9. februara pronašao je njen verenik Džon Dilbek. Preminula je u njegovom stanu u Santa Moniki gde je čuvala njegove ljubimce.

Poluestra Džulija Roberts (46) navodno se predozirala. Posle Nensi, Džulijina majka Beti Lou Motes završila je u bolnici. Videli su je dok je izlazila iz svoje kuće u pratnji prijateljice. Bila je bleda i slaba. Kad je saznala za smrt ćerke, prvo je otišla do Džulije u Malibu, ali su je ubrzo prebaciti u bolnicu.

Bliski prijatelj verenika pokojne Nansi kaže da su odnosi u porodici Mouts bili veoma loši. Nansi se, navodno, predozirala jer ju je porodica potpuno odbacila i nisu više hteli da imaju nikakve veze s njom.

"Džulija sad glumi veliku paćenicu i roni krokodilske suze, a zapravo je i sama delomično kriva što se Nansi ubila. Odbacili su je pre šest meseci i postala je jako depresivna. Jednostavno se više nije mogla nositi sa životom", rekao je Džon Fraščeti.

On je dodao kako su Džulija i njeni pomoćnici prisilili verenika Džona Dilbeku da sa Nansinog profila na Tviteru obriše sve ružne komentare o svojoj polusestri. Kaže da je Nensi i Džon trebalo da se venčaju 17. jula, ali ona jednostavno nije mogla da živi s time da je se porodica stidi i odbacuje je. To je napisala i u oproštajnom pismu koje je ostavila.

"Da, Nansi je imala problema s drogom i ponekad je bila teška, ali nipošto ne bi trebalo njenoj porodici poslužiti kao opravdanje što su je napustili. Umesto da joj pomognu, odrekli su je se, nisu hteli da više imaju posla s njom. To ju je jako potreslo", kaže Fraščeti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track