JAVNE TAJNE: Šta su sve poznati slagali o sebi?

Šta su želeli da sakriju

JAVNE TAJNE: Šta su sve poznati slagali o sebi?

Pop kultura -
Kako su u "laži kratke noge", ovi poznati su na kraju ipak dolijali

Neki su lagali o poreklu, neki o vezama, neki o naravi, godinama, gde su radili u mladosti. Kako su u "laži kratke noge", ovi poznati su na kraju ipak dolijali.

Dok je Bred Pit još bio u braku sa Dženifer Aniston on i Anđelina su se zbližili- iako su to poricali. Nekoiko godina posle filma "Gospodin i gospođa Smit" na kome su zaiskrile ljubavne varnice, Anđelina je slučajno otkrila da su lagali.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

"Naša deca jednog dana će izuzetno ceniti taj film. Nema puno dece koja mogu da pogledaju film u kome su im se roditelji zaljubili i postali par", rekla je. I njeni roditelji, Džon Vojt i Maršelina Bertrard umeli su da "lažuckaju".

Naime, ovaj par je stalno isticao da je Maršelin Indijanka iz plemena Irokeza. Na kraju Vojt je priznao da su on i njegova supruga, koja je preminula 2007., izmislili priču o poreklu.

Reper Paf Dedi misli da ima avion

"Naravno da imam vlastiti avion. Pa kako bi to izgledalo da ga nemam?! Ja sam ipak gospodin! Ipak, ne putujem uvek svojim avionom da bih izbegao plaćanje ogromnih troškova goriva", hvalio se Pi Didi (44). Reper ipak u svom vlasništvu nema privatni mlaznjak, već ga povremeno iznajmljuje.

Majli Sajrus lagala o braku"Lajam je moj mužić! Venčali smo se u tajnosti", izlanula se Majli Sajrus za Kosmopoliten. Majli ne samo da se nije u tajnosti venčala za Lajama Hemsvorta, već je glumac nedugo nakon tog njenog intervjua otkačio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track