Cane Partibrejkers o sramnoj izjavi Blanta: Tip je totalni kreten!
Foto: Nebojša Mandić

Osudio britanskog kolegu

Cane Partibrejkers o sramnoj izjavi Blanta: Tip je totalni kreten!

Pop kultura -
Taj tip koji je sve ovo ispričao je totalni kreten, kao i onaj koji ga je doveo u Srbiju. Dva kretena ubiše pošteni narod, rekao je pevač

Zoran Kostić Cane, frontmen grupe "Partibrejkers", oštro je osudio izjavu svog britanskog kolege Džejmsa Blanta, o bombardovanju Srba.Nakon što je pevač Džejms Blant u emisiji "Top Gir" izjavio kako su "pošteno bombardovali Srbe", osude na njegov račun stižu sa svih strana. Među njima je i Zoran, koji nije bio ni malo blag prema izjavi britanskog pevača.

"Taj tip koji je sve ovo ispričao je totalni kreten, kao i onaj koji ga je doveo u Srbiju. Dva kretena ubiše pošteni narod", rekao je Cane.

Podsetimo, pevač Džejms Blant, koji je učestvovao u NATO bombardovanju Srbije 1999. godine i bio kapetan u vojsci, pohvalio se svojom ulogom u emisiji u Top Gir.

"Sk..njali smo Srbe od bombardovanja", izjavio je Blant na sugestiju Džeremija Klarksona da su "on i njegov odred sprečili izbijanje Trećeg svetskog rata". Blant se nije zaustavio već je rekao da mu je to bio jedan od najlepših dana u životu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track