AJRON MEJDEN U BEOGRADU Brus Dikinson: Srbi, raspametićemo vas!
Foto: REUTERS

Spektakl 17. juna na Kalemegdanu

AJRON MEJDEN U BEOGRADU Brus Dikinson: Srbi, raspametićemo vas!

Pop kultura -
Donosimo zapanjujuću rasvetu, novu postavku bine, razne inkarnacije Edija, pregršt pirotehnike i sve one uzbudljive stvari koje fanovi najviše vole

Žestok početak leta.Najtraženija svetska metal grupa Ajron mejden održaće koncert 17. juna na Kalemegdanu u okviru velike svetske turneje "Maiden England". Pored publike iz Srbije, u Beogradu se očekuje i dolazak hiljada fanova iz celog sveta, budući da je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, te jedan od tek nekoliko ove godine!

Kao predgrupa nastupiće popularna švedska metal atrakcija Goust". Prodaja ulaznica počinje 25. februara putem svetskog fan-kluba Ajron mejden, a dan kasnije i preko "Eventima". Fan-pit će koštati 4.500 dinara, za parter 1 treba izdvojiti 3.500, a za parter 2 samo 2.990 dinara.Kalemegdanski park je savršena lokacija, što potvrđuje i pevač Brus Dikinson:

- Ne možemo da dočekamo da šou "Maiden England" stigne u Beograd, posebno jer se radi o istorijskom i tako spektakularnom mestu kao što je Kalemegdan! Volimo da sviramo u Srbiji jer su fanovi tu sjajni i uvek nas fantastično dočekaju.

Kapetan Brus Dikinson: Mejdeni samo voze avion
Kapetan Brus Dikinson: Mejdeni samo voze avion

Turneja "Maiden England" je većim delom bazirana na turneji "Seventh Son of the Seventh Son" iz 1988, pa će set lista biti iz perioda osamdesetih, što znači da ćemo mnoge izvoditi poslednji put uživo! Naravno, donosimo zapanjujuću rasvetu, novu postavku bine, razne inkarnacije Edija, pregršt pirotehnike i sve one uzbudljive stvari koje fanovi najviše vole. Stvarno nameravamo da to bude veče za sve na Kalemegdanu koje nikad neće zaboraviti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track