ALEKSANDRA BRKOVIĆ: Nisu smeli da me puste u duel, oduvala bih sve!
Foto: Luka Pilipović

Kandidati koji su napustili šou

ALEKSANDRA BRKOVIĆ: Nisu smeli da me puste u duel, oduvala bih sve!

Pop kultura -
Cenim svačiji komentar, i uglavnom su u pravu. Jedino se ne slažem sa njima da sam večeras bila loša, jer sam bila super, rekla je Aleksandra kroz smeh

Aleksandra Brković i Aleksa Perović napustili su takmičenje X Factor.

Brkovićeva je takmičenje napustila i pre duela jer je produkcija donela odluku u odnosu na broj glasova publike. Aleksa je bio u duelu sa Maidom Hećimovićem, gde su obojica dobili isti broj glasova žirija, ali je na kraju ispao Perović koji je imao manje glasova publike od Maida.

"Publika je najveći sud. Oni nas podržavaju i oni će sutra dolaziti na koncerte. Nisam razočaran, nastavljam da se bavim muzikom, ali prvo ću otići u rodno Kraljevo da se odmorim", rekao je Aleksa.

On smatra da publika ne može da promeni mišljenje o kandidatu na osnovu jednog nastupa. "Stigao sam do svog vrhunca u ovom takmičenju i to je to", smatra Aleksa.Aleksandra se raduje što ide da vidi svoju porodicu u Čačku i da jede sarmu "Nisu smeli da me puste u duel, oduvala bih ih".

"Cenim svačiji komentar, i uglavnom su u pravu. Jedino se ne slažem sa njima da sam večeras bila loša, jer sam bila super", smejala se Brkovićeva i dodala:

"Očekivala sam malo bolje komentare. Ja sam baš osetila emociju na sceni, ali, nema veze, svako oseti na drugi način naše izvođenje. Ja sam zadovoljna, to mi je najbitnije. Žao mi je što nisam pevala bar pesmu spasa – spremila sam pesmu Marije Šerifović "Bol do ludila", mislim da sam tu pesmu mogla da iznesem na pravi način", smatra Aleksandra.

Aleksa Perović ceni svačije mišljenje i nije želeo da komentariše komentare žirija.

NE PROPUSTITE:

X FACTOR: Aleksandra izbačena, Aleksa napustio takmičenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track