ODBILA PONUDU: Arapski princ nudio Klaudiji Šifer milion funti za veče

Uzdignute glave

ODBILA PONUDU: Arapski princ nudio Klaudiji Šifer milion funti za veče

Pop kultura -
Nemačka manekenka je ovaj događaj iz života okarakterisala kao najbizarniji trenutak svoje karijere

Supermodel Klaudija Šifer dobila je "nepristojnu ponudu" od jednog arapskog princa, koji je nudio milion funti da je "iznajmi" za jednu večeru. Ova nemačka manekenka znala je tačno šta da radi - da odbije i nastavi dalje uzdignute glave

Ona je ispričala ovaj događaj iz svog života tokom jednog intervjua, kada su je pitali koji je najbizarniji trenutak njene karijere.

"Jednom mi je jedan arapski princ nudio milion dolara, navodno, samo da večeram sa njim. Nije toliko stvar u novcu, koliko u tome što želim da idem ulicom uzdignute glave i da budem ponosna na svoj život", rekla je Klaudija.

Klaudija Šifer (43) udata je za reditelja Metju Vona još od 2002. godine i imaju troje dece: sina Kaspara i ćerke Klementinu i Kozimu.

Klaudija je poznata po svom glamuroznom izgledu, a čak i kad ide u školu da pokupi decu, ona je uvek sređena od glave do pete. Poslednji put su je uslikali tip-top sređenu ispred kapije škole dok je čekala decu. Ali, ona kaže da se trudi da tako izgleda jer oseća pritisak zbog drugih majki.

"Znala sam da moram malo da se sredim, jer sam videla kako druge majke izgledaju lepo kad dolaze po decu u školu. Ne smeta mi zaista što me paparaci prate. Pravim se da nisu tamo i nastavim da radim svoj posao", rekla je Klaudija.

Osim toga, Klaudija je rekla da je bila jako stidljiva kad je počinjala svoju manekensku karijeru i često je crvenila u licu:

"Uvek bih pocrvenela kao rak i onda bih postala još stidljivija. Često sam htela da pobegnem. Ali, kada stavim šminku, znam da je sve ok, jer niko ne može da primeti da sam prestrašena", rekla je Klaudija.

Osim toga, Klaudija je u intervjuu rekla da se ne plaši starenja i da smatra da je to sve deo života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track