BOG TE VIDEO: Bjela gradonačelniku Zagreba poklonio dres sa ćerilicom
Foto: PR

Svečana projekcija

BOG TE VIDEO: Bjela gradonačelniku Zagreba poklonio dres sa ćerilicom

Pop kultura -
Povodom hrvatske premijere i u čast glavnih aktera filma "Montevideo, vidimo se!" gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je u Palti Dverce upriličio prijem gostima iz Srbije, kada mu je uručena i čuvena replika dresa iz 30-te godine
1 / 4 Foto: PR

Svečana premijera filma "Montevideo, vidimo se!", u režiji Dragana Bjelogrlića i produkciji kuće "Intermedia Network",održana je u Zagrebu, koju su svojim dolaskom uveličale mnoge zvanice iz javnog života hrvatske prestonice.

Povodom hrvatske premijere i u čast glavnih aktera filma "Montevideo, vidimo se!" gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je u Palti Dverce upriličio prijem gostima iz Srbije, kada mu je uručena i čuvena replika dresa iz 30-te godine.

Na dan premijere, film je bio prikazan i u Srpskoj pravoslavnoj opštoj gimnaziji „Kantakuzina Katarina Branković“, osnovanoj pod pokroviteljstvom Srpske pravoslavne crkve Mitropolije zagrebačko-ljubljanske, gde su se, na poziv starešina gimnazije, članovi ekipe filma družili sa učenicima.

Večeras, 4. marta, premijera filma “Montevideo, vidimo se!” će biti održana u Sloveniji, gde je planiran prijem kod gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića.

http://www.youtube.com/watch?v=cARFBihsR6Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track