MAID: Žao mi je što je Ilma ispala, ali se radujem superfinalu!

X Factor

MAID: Žao mi je što je Ilma ispala, ali se radujem superfinalu!

Pop kultura -
Ilma je vanserijski talenat i sigurno buduća velika zvezda! Žao mi je što je ispala, ali mi je drago da idem u superfinale

Poslednja uživo emisija popularnog šou programa X Faktor izazvala je burne komentare na duruštvenim mrežama povodom konačne odluke sudija X Faktora da Ilma Karahmet napusti takmičenje. Posle sjajnih interpretacija svih finalista, u duelu su se ovoga puta, zahvaljujući glasovima publike, našli Maid Hećimović i tinejdžerka Ilma Karahmet, koja je posle glasanja žirija napustila ovo prestižno takmičenje!

Odmah posle centralne emisije, u emisiji X Star Ilma je pokazala gledaocima koliko joj je žao što je ispala, a da je veče bilo veoma emotivno videli smo i na licu voditeljke Une Senić koja se u jednom trenutku i rasplakala.

Nakon završetka emisije superfinalisti: Tamara, Lukijan, „Doktori“ i Daniel su čestitali Maidu i Ilmi, a kako saznajemo, nisu mogli da se odluče kome bi oni dali svoj glas! "Oboje su bili fantastični!", čulo se iza scene, dok je duelista Maid Hećimović posle emisije rekao: "Ilma je vanserijski talenat i sigurno buduća velika zvezda! Žao mi je što je ispala, ali mi je drago da idem u superfinale! Hvala svima što su glasali za mene, posebno hvala žiriju što mi je dao šansu! Ovo je bilo najemotivnije veče do sada!"

Talentovana devojčica iz Kiseljaka je, kako saznajemo, bila razočarana, kao i njeni roditeli i navijači, a nakon centralne emisije je izjavila: „Ne znam šta da kažem.. Drago mi je što sam do ovde došla, ali mi je naravno žao što sam ispala...Idemo dalje, život je ispred mene..."

Na društvenim mrežama se uveliko vodi polemika ko je trebao da ispadne iz daljeg takmičenja u jučerašnjoj emisiji, ali ono što je sasvim sigurno jeste da su svi takmičari dobili priliku da, zahvaljujući „X Faktoru“, pokažu svoj pevački dar i da su za kratko vreme postali miljenici publike!

U superfinalu će se 23. marta u Kombank Areni boriti: Tamara Milanović, Lukijan Ivanović, Maid Hećimović, „Doktori“ i Daniel Kajmakoski! Čestitamo superfinalistima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track