POBESNELI CANE: Prekinuo intervju i otišao da raspravi sa momcima koji su puštali narodnjake

Eksplozivan

POBESNELI CANE: Prekinuo intervju i otišao da raspravi sa momcima koji su puštali narodnjake

Pop kultura -
Ovo je već namerno, lepo im je rečeno da se stišaju dok ne uradimo intervju, rekao je Cane Partibrejkers skidajući bubicu i odlazeći, a kamere su se ugasile

Frontmen grupe "Partibrejkers" Zoran Kostić Cane tokom intervjua umalo skočio da se potuče sa momcima koji su bili i više nego iritantni puštajući glasnu muziku.

Naime, dok je Cane pričao na temu narodnjaka i propadanja umetnosti, zdravog razuma, momci iz kafane koja se nalazila preko puta ulice od mesta gde je rađen intervju sve su glasnije i glasnije puštali narodnu muziku.

"Izvinite što sam zastao, nego ovi puštaju narodnjake namerno sve glasnije. Ta muzika nikada neće nestati, to je upravo ono o čemu pričam dijametralnost od ovog našeg zdravog razuma", rekao je Cane u emisiji "Ekspliziv" i nastavio dalje da priča, ali samo nekoliko sekundi kasnije muzika je nadglasala legendarnog rokera.

"Ovo je već namerno, lepo im je rečeno da se stišaju dok ne uradimo intervju", rekao je Cane skidajući bubicu i odlazeći da raspravi sa momcima šta ima, a kamere su se ugasile.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track