Razveo se voditelj Jovan Memedović

Story otkriva: Ostavio ženu Mirjanu

Razveo se voditelj Jovan Memedović

Pop kultura -
Ovaj popularni magazin donosi i priču jedne od najsjajnijih zvezda „Granda“ Rade Manojlović, koja je posle godinu i po romanse sa Momirom Gajićem konačno progovorila o njihovoj vezi

Okončana još jedna ljubav.Autor kultne emisije „Sasvim prirodno“ i jedno od omiljenih TV lica sa Javnog servisa Jovan Memedović rešio je da okonča brak sa suprugom Mirjanom, piše u nobom broju magazina Story.

Kako Story ekskluzivno objavljuje u novom broju koji je od danas u prodaji da su se supružnici razišli bez teških reči i uz dogovor da ulože obostrane napore kako bi proces razvoda bio što bezbolniji po njihovu decu Mašu i Uroša.- Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu - bio je kratak voditelj novog RTS kviza „Potraga“ u izjavi za Story.

Inače, ovaj popularni magazin donosi i priču jedne od najsjajnijih zvezda „Granda“ Rade Manojlović, koja je posle godinu i po romanse sa Momirom Gajićem konačno progovorila o njihovoj vezi, koju su pojedini mediji okarakterisali kao zabranjenu ljubav. U novom broju magazina Story Rada prvi put priznaje da je njen i Momirov odnos tokom vremena prerastao u nešto više od poznanstva. Ona otvoreno govori o tome kako su emocije buknule i kako, s obzirom na geografsku udaljenost koja ih deli, uspevaju da očuvaju vezu.

(K. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track