Jeste li znale da način na koji nosite torbu otkriva puno o vama?

Saznajte

Jeste li znale da način na koji nosite torbu otkriva puno o vama?

Pop kultura -
Stručnjak za govor tela Peti Vud tvrdi kako način na koji žena nosi torbu puno govori o njenoj

Nebitno da li volite male, velike, sportske, klasične ili elegantne torbe, zasigurno niste znali da način na koji ih nosite puno govori o vašem karakteru.

Stručnjak za govor tela Peti Vud tvrdi kako način na koji žena nosi torbu puno govori o njenoj.

Preko rukeUkazuje na moć i samopouzdanje. - Nosite torbu kao da je orden časti. Osećate se superiorno i nadmoćno - kaže Vud.

Nekoliko torbi u isto vremeVeća je obešena o rame, a manju držite u ruci? Izmoreni ste i iscrpljeni. Imate problema sa koncentracijom i pomalo ste odsutni.

Preko ramena- Žene koje nose torbu obešenu preko ramena i prebačenu na suprotni bok dok su im ruke slobodne, svesno sakrivaju deo svoje figure i odeće - pojašnjava stručnjakinja.

Torbicu držite ispred sebe sa obe rukeNajčešće dolazi u kombinaciji sa sramežljivim osmehom. Zauzimate pomalo odbrambeni stav i ostavljate utisak da štitite svoje stvari. Ukoliko takav stav zauzmete tokom sastanka, to pokazuje da se osećate čudno jer ne znate kako će sve da se završi.

Torba sa dugačkim kaišemObešena je o jedno rame i visi na dugačkom kaišu. Šaljete poruku kako nemate kontrolu nad svojim životom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track