Džerard Batler traži pravu: Upoznao sam dosta princeza, ali još čekam onu posebnu

Tužno sam

Džerard Batler traži pravu: Upoznao sam dosta princeza, ali još čekam onu posebnu

Pop kultura -
Krajnje neočekivano za jednog muškarca, ali Batler je izjavio da je "tužno“ singl, jer još nije upoznao osobu sa kojom bi voleo da provede ceo život

Glumac Džerard Batler priznaje da i dalje čeka pravu devojku i kaže da iako je upoznao puno princeza, nije naišao na onu posebnu sa kojom bi se skrasio.

Krajnje neočekivano za jednog muškarca, ali Batler je izjavio da je "tužno“ singl, jer još nije upoznao osobu sa kojom bi voleo da provede ceo život.

"Nisam još upoznao svoju princezu", rekao je Džerard. "To ne znači da nisam upoznao mnoge princeze tokom godina, ali nisam onu jednu i jedinstevu. Ili možda i jesam, a ona će se jednog dana vratiti u moj život. Nikada ne treba isključiti bilo šta. A da li se sada viđam sa nekom? Odgovor je, nažalost, ne".

Apsolutno je neodoljivo to što Batler naziva devojke princezama i što nema problem da tako otvoreno govori o svom ljubavnom životu! Glumac je, takođe, priznao i da bi voleo da ima decu u budućnosti, ali je zabrinut da bi moglo biti vrlo teško da održi ozbiljnu vezu, s obzirom na posao kojim se bavi.

"Želim decu. Za sada imam četiri sestričine. Često razmišljam o tome… Teško je biti u vezi kada ste u filmskoj industriji. Delom je krivica moja, ali je delom kriva i priroda mog posla. Teško je kada stalno negde idete. Ko želi to da trpi? Ipak, ko kaže da u životu treba da postoji jedna duga veza. Možda je nekom suđeno da ima puno kratkih veza?"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track