ILMA KARAHMET ISKULIRALA KIKIJA: Nije došla na koncert u Tuzli!

Neprofesionalno

ILMA KARAHMET ISKULIRALA KIKIJA: Nije došla na koncert u Tuzli!

Pop kultura -
Mlada Bosanka nije došla na koncert iako je bila najavljena kao specijalni gost

Ilma Karahmet, iako je bila najavljena kao specijalna gošća, nije se pojavila na koncertu svog mentora iz X faktora Kikija Lesendrića u Tuzli! Publika je očekivala i mladu Ilmu, ali je ipak bila uskraćena za njeno gostovanje.

Inače, na koncertu je, pored Lesendrića, svirao i njegov sin Đorđe. Kako bi na tuzlanskom koncertu svirao bubnjeve, Lesendrić junior je doputovao iz Rima, gde živi i školuje se. Kiki je koncert otvorio pesmom „Svet je lep kada sanjamo“, čime je od samog početka publiku podigao na noge.

Podsetimo, mentor Ilme Karahmet bio je tužan zbog ispadanja mlade pevačice iz daljeg takmičenja X Factora, a najviše su ga povredila obrazloženja kako za nju ima vremena, jer ima samo trinaest godina.

"Celu noć nisam oka sklopio zbog Ilmine eliminacije iz daljeg takmičenja. Jako sam tužan što nije ušla u superfinale jer smatram da je to zaslužila. Mislim da ostatak žirija nije postupio fer i korektno zbog slanja Ilme kući, jer smo svi svedoci njenog talenta i napredovanja za ovo kratko vreme", rekao je Kiki i dodao:"Spominjanje njen mladosti i godina, pogotovo, nije razlog za izbacivanje. Jako mi je žao, ali šta da se radi, siguran sam da će ona uspeti u životu, a u tome ima moju veliku podršku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track