KRENULO PO ZLU: Poznati i slavni kao žrtve plastičnih operacija

Želeli da budu lepši

KRENULO PO ZLU: Poznati i slavni kao žrtve plastičnih operacija

Pop kultura -
U pojedinim slučajevima operacije su izazvale ozbiljne zdravstvene probleme

Umesto da izgledaju mlađe i lepše, ove poznate ličnosti su posle plastičnih operacija izgledali daleko gore nego pre zahvata. U pojedinim slučajevima operacije su izazvale ozbiljne zdravstvene probleme.

Tori Speling

Tori Speling je plastičnom operacijom ozbiljno ugrozila zdravllje. Ugradnja silikona u grudima izazvala je bolove i deformaciju grudi, zbog čega je glumica kasnije tužila hirurga. Međutim, to za Tori nije bio razlog da odustane od veštačkog ulepšavanja . Kako su pojedini mediji pisali, ona je posle neuspešne korekcije grudi, imala još nekoliko plastičnih operacija.

Meg Rajan

Meg Rajan, foto Rojters
Meg Rajan, foto Rojters

I Meg Rajan je upala u zamku potrebe za večnom lepotom i mladošću. Povećala je usne, a zatim i ugradila silione u obrazima. Mnogi su njen izgled upoređivali sa likom iz crtanog filma kao i sa Džokerom, Betmenovim neprijateljem.

Dženifer Grej

Dženifer Grej, foto Wikipedia
Dženifer Grej, foto Wikipedia

Da li je prepoznajete? Bila je partnerka Patrika Svezija u "Prljavom plesu"... Dženifer Grej publika je zavolela zbog dobre glume i prirodne lepote. Ali to nije bilo dovoljno za nju. Simetričan nos učinila je "još simetričnijim". A kada se hirurgija umešala u ono što je priroda dala, rezultati su bili poražavajući.

Tara Rid

Tara Rid, foto AFP
Tara Rid, foto AFP

Lepotu Tare Ride mnogi su komenatrisali , ali želja za savršenstvom u Holivudu nikada ne miruje. Lepa Tara podvrgla se palstinoj operaciji grudi i stomaka. Bio je to joše jedan primer da u borbi prirodnog i veštačkog ovo prvo uvek pobeđuje.

Donatela Versaće

Donatela Versaće je od devedesetih godina do sada uradila brojne plastične operacije. Postala je svojevrsni rekorder po posetama plastičnom hirurgu, a njene prevelike usne služe kao primer onoga što nikako ne treba raditi. Ćerka je krenula njenim stopama...Žena koja tako dobro zna sa materijalom, omanula je sa sopstvenim izgledom.

Majkl Džekson

Kada se pomenu plastične operacije, mnogi pomisle na Majkal Džeksona i to sa razlogom. Pop legenda je bio poznat po neumerenosti na ovom polju. Ne zna se tačan broj koliko puta je operisao nos, obraze i bradu, a i njegove sestre Dženet Džekson i La Toja popravljale su nos višestrukim operacijama.

Miki Rurk

Miki Rurk, foto Rojters
Miki Rurk, foto Rojters

Nekada lep i atraktivan Miki Rurk pokušao je da mladost sačuva plastičnim operacijama. Nažalost, zbog njih je uništio svoj izgled.

Melani Grifit

Jedno je kada želite veće usne, a sasvim drugo kada želite usne koje zbog svoje veličine izgledaju potpuno neprirodno. Od zetezanja joj je koža na licu sasvim neprirodna, a mimika uništena. Suprug Antonio Banderas joj je pre dve godine postavio uslov, još jedna operacija i sledi razvod. Još u braku, ali štetu na njenom licu niko više ne može da popravi.

Žozelin Vajldstajn

Ova žena je postala sve ono što plastična hirurgija ne sme da bude. Neumerenost u svakom pogledu i na svakom delu njenog lica, učinio je da Žozelin izgleda poput loše reklame za ovu granu medicine.

NE PROPUSTITE:

PROŠLI PAKAO: Pogledajte svetske zvezde koje su silovane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track