SNAGA VOLJE: Sa 140 kg stesao se na 70 kg pa pomogao devojci da smrša!

Inspirisao devojku

SNAGA VOLJE: Sa 140 kg stesao se na 70 kg pa pomogao devojci da smrša!

Pop kultura -
Osećao sam se kao da sam od heroja postao nula. U vojsci nisam brinuo šta jedem i mnnogo sam vežbao, ali čim sam otišao i dobio posao vozača, kilogrami su se nakupili

Dejvid Trovsdal ima 29 godina i bivši je vojnik. On je 2009. godine bio u Afganistanu, a 2010. je napustio vojsku i nagomilao više od 140 kilograma.

Kada su ga prijatelji počeli da ga zadirkuju zbog debljine odlučio je da je vreme da napokon smršavi.

"Osećao sam se kao da sam od heroja postao nula. U vojsci nisam brinuo šta jedem i mnnogo sam vežbao, ali čim sam otišao i dobio posao vozača, kilogrami su se nakupili. Jedne večeri sam otišao u klub i kad sam ušao unutra moj brat je u šali dobacio: "Vidi onog debelog". Želio sam da se zemlja otvori i proguta me. Izašao sam vani, otišao pravo kući i zavetovao se da ću smršati", rekao je Dejvid.

Uz dijetu i vežbanje prepolovio je svoju težinu, a sada je i svojoj devojci pomogao da isto skine kilograme. "Celi život sam se borila sa viškom kilograma, isprobala sam razne dijete i ništa nije funkcionisalo. Kada sam videla koliko je Dejvid izgubio kilograma i kako je srećan, znala sam da i ja moram da pokušam. Gubljenje težine promenilo mi je život", rekla je Laura.

"Naše orodice su presrećne. Izgledamo kao potpuno novi par", zaključio je Dejvid.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track