Producent filma Lauš: Podaci o gledanosti su netačni!
Foto: Damir Dervišagić

Saopštenje

Producent filma Lauš: Podaci o gledanosti su netačni!

Pop kultura -
Film se prikazuje samo dve nedelje, počeo je da se prikazuje u domaćim bioskopima 27. februara i u prvoj nedelji je imao 2.822 gledaoca

BEOGRAD - Beogradska producentska kuća "Fiks fokus", koja je koproducent filma "Lauš", saopštila je danas da je netačan podatak da je taj film imao više od 200.000 gledalaca.

Film se prikazuje samo dve nedelje, počeo je da se prikazuje u domaćim bioskopima 27. februara i u prvoj nedelji je imao 2.822 gledaoca.

Za drugu nedelju nemamo još tačne podatke, ali smo gotovo sigurni da ih nije imao više nego prve nedelje, navodi se u saopštenju.

"Informacija sa netačnim podatkom stigla je u redakciju Tanjuga mejlom na memorandumu AFFA produkcije, koja je koproducent sa Fiks fokusom. Tu informaciju nije poslao niko iz ovih koproducentskih kuća, a memorandum AFFA produkcije je očigledno zloupotrebljen, jer na njemu nema potpisa ni pečata", saopštio je Fiks fokus.

"To, nama nepoznato, lice koje je ovu informaciju poslalo, nije se setilo da prilagodi datum na memorandumu. Naime, 13. januara, kako je datiran memorandum, film još nije bio ni završen, a kamoli da je već bio u bioskopima i da ga je video i jedan gledalac, a ne 200.000", dodaje se u saopštenju koje je potpisao direktor Fiks fokusa Miroslav Bata Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track