BOLNO ISKUSTVO: Šeron Stoun i Kameron Dijaz iskreno o starenju

BOLNO ISKUSTVO: Šeron Stoun i Kameron Dijaz iskreno o starenju

Pop kultura -
Kada sam imala četrdesetak godina, desilo se to da sam ušla u kupatilo sa bocom vina, pogledala u vrata i rekla sebi: Ne izlazim odavde dok ne budem mogla u potpunosti da prihvatim kako izgledam sada, priznala je Šeron

Šeron Stoun i Kameron Dijaz nedavno su gostovale kod Opre Vinfri, u njenoj novoj emisiji "Prajm". One su tom prilikom sa poznatom voditeljkom otvoreno i iskreno pričale o tome kako to izgleda stariti u Holivudu. Šeron (56) je prva priznala da je starenje za nju bilo jako bolno iskustvo.

"Moramo imati unutrašnje zdravlje i unutrašnje blagostanje. Mislim da je to fizičko, mentalno i duhovno zdravlje. Znate, to je osećaj za etiku. To je sve", rekla je ona Opri (60), dodajući da ne veruje da postoji lepota kojoj godine ništa ne mogu. Poznata glumica je bila potpuno iskrena, pa je priznala da proces starenja i prihvatanja toga za nju nije bilo ni malo prijatan.

"Kada sam imala četrdesetak godina, desilo se to da sam ušla u kupatilo sa bocom vina, pogledala u vrata i rekla sebi "Ne izlazim odavde dok ne budem mogla u potpunosti da prihvatim kako izgledam sada", priznala je Šeron.

Međutim, ona kaže da je sada u potpunosti prihvatila svoj izgled, i obožava ga. Pored nje se u istoj epizodi pojavila i Kameron Dijaz (41), koja je nedavno izdala bestseler knjigu o zdravom životu "The Body Book".

"Bila sam tako uzbuđena. Probudila sam se na dan rođendana i pomislila sam "Sada počinje život. Oh, to je to! Ovo je nabolja stvar ikada", priča Kameron o tome kako se osećala kada je napunila 40 godina. Iako se većina žena plaši tog rođendana, ona ga je prihvatila širom raširenih ruku.

Ona je otkrila da njena tajna dobrog izgleda leži u poštovanju veze sa sopstvenim telom, i negovanju zdravlja putem izbalansirane ishrane i vežbanja.

"Svakome će se desiti da se pogleda u ogledalo, i da se iznenadi promenama koje se dešavaju. To je postepena promena, i tako ćete naučiti puno toga o sebi, drugačije ćete gledati na sebe i naučićete da živite sa sobom vremenom", rekla je ona Opri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track