Kejt Vinslet dobila zvezdu na Stazi slavnih
Foto: Ap

Velikan

Kejt Vinslet dobila zvezdu na Stazi slavnih

Pop kultura -
Nisam imala pojma da će to biti tako posećen događaj, rekla je ona aludirajući na zemljotres i dodala da ju je zemljotres "prilično uplašio"
1 / 3 Foto: Ap

LOS ANĐELES - Oskarovka Kejt Vinslet dobila je svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih, svega nekoliko sati pošto je Los Anđeles potresao zemljotres.Zvezda "Titanika" našalila se da se zemljotres, koji se osetio u celom gradu, dogodio baš kada se spremala da podoji svog trogodišnjeg sina.

"Nisam imala pojma da će to biti tako posećen događaj", rekla je ona aludirajući na zemljotres i dodala da ju je zemljotres "prilično uplašio".Vinslet, 38, šest puta je nominovana za Oskara a nagradu američke Akademije za film dobila je 2009. za ulogu u filmu "Čitač".

Na jučerašnjoj ceremoniji član gradskog veća Mič O"Farel takođe se našalio na račun zemljotresa rekavši: "Zemlja u Los Anđelesu bukvalno se tresta u iščekivanju zvezde Kejt Vinslet".

Glumica Keti Bejts našalila se na račun zvezda na Stazi slavnih koja je jedna od najpopularnijih destinacija u Holivudu."Iako se zvezde na Holivudskoj stazi slavnih ponekad isprljalju ili ih neko pokaki, ono št o će ostati su vaši divni filmovi, likovi koje ste igrali i koji su nam ukrali srca. Niko se neće pokakiti na to", rekla je Bejts.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track