PRELJUBNIK: Zvezda Igre prestola vara ženu sa Kameron Dijaz?!
Foto: Kurir

Pobrkani lončić

PRELJUBNIK: Zvezda Igre prestola vara ženu sa Kameron Dijaz?!

Pop kultura -
Kameron i Nikolaj zajedno sarađuju na filmu "Druga žena" pa su tako uslikani tokom ljubavne scene u kojoj razmenjuju poljupce

Nikolaj Koster, iako u "Igri prestola" nije baš na top listi najpozitivnijih likova, u privatnom životu je pravi porodični čovek.

Ipak, negativna strana slave koju Holivud nosi nije promakla ovom zgodnom glumcu pa tako Nikolajova supruga tvrdi da je dobila pisma u kojima postoje tvrdnje da je muž vara sa Kameron Dijaz.

"Treba da znaš da te muž vara sa Kameron Dijaz. Kameron ne treba verovati", pisalo je u pismu, koje je otkrio sam Nikolaj.

Kameron i Nikolaj zajedno sarađuju na filmu "Druga žena" pa su tako uslikani tokom ljubavne scene u kojoj razmenjuju poljupce. Očigledno je neko "pobrkao lončiće" i nije shvatio razliku između privatnog života i posla pa je tako brže bolje obavestio glumčevu suprugu da treba da pripazi na svog muža. U svakom slučaju glumac nije oduševljen kuda ovaj nemili događaj vodi i s obzirom na to da je nedavno bio sa kolegom Tomom Kruzom dok je trajao njegov razvod sa Kejti Holms, Nikolaj se požalio da takav pritisak u svom životu ne bi voleo da proživi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja