SNIMA SE BANANAMEN: Erik je pojeo bananu...
Foto: Printskrin

Uskoro na velikom platnu

SNIMA SE BANANAMEN: Erik je pojeo bananu...

Pop kultura -
Školarac Erik Vimp koji poseduje sposobnost da nakon jednog zalogaja banane postaje superheroj odnosno Bananamen može da leti i poseduje nadljudske moć

Uskoro na velikom platnu. Sve što može Supermen, može i Bananamen, samo sa više vitamina, to će se uskoro dokazati i na velikom platnu. Stvaraoci crtanog filma razmišljaju da ovo ostvarenje pretvore u film.

Džon Giringa koji je pre pre 35 godina stvorio ovaj crtani film mnogu decu zadržao je ispred malih ekrana i odveo u svet mašte. Školarac, Erik Vimp koji poseduje sposobnost da nakon jednog zalogaja banane postaje superheroj odnosno Bananamen može da leti i poseduje nadljudske moći.

Borbu sa svojim najvećim neprijateljima poput General Buzda, Doktor Mračnim, Tetkicom i mnogih drugih, Bananamen će uz pomoć svojih prijatelja Vranca, Šef Rajka i Đurđevke ponovo otpočeti nakon toliko godina.

Ekranizacija čuvenog "Bananamena" obećana je još 2015. godinu. Još jedno od obećanja je i da ovim filmom neće biti razočarani oni koji su crtać pratili kao mali.

http://www.youtube.com/watch?v=1yH9EeWDUzo

(Kurir/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track