NE VOLE KRISA: Rijanina porodica oduševljena što je pevačica izabrala Drejka

Pevačica i reper i zvanično u vezi

NE VOLE KRISA: Rijanina porodica oduševljena što je pevačica izabrala Drejka

Pop kultura -
Nije tajna da je pevačicina veza sa reperom bila problematična, pa nije ni veliko iznenađenje što njeni bližnji podržavaju Drejka

Pevačica Rijana izgleda da je i zvanično prebolela burnu romansu sa Krisom Braunom i da je spremna za ozbiljnu vezu sa Drejkom, a ove vesti posebno su obradovale njenu porodicu, koja smatra da je ona napravila pravi izbor.

Nije tajna da je pevačicina veza sa reperom bila problematična, pa nije ni veliko iznenađenje što njeni bližnji podržavaju Drejka. Izvor blizak Rijani otkrio je za magazin Closer:

Drejk zna da je ona morala da se otarasi Krisa. Morala je da prebrodi dosta toga, ali Drejk je savršen ‘protivotrov’. Njena porodica je presrećna što su stvari ovako ispale. Nadali su se da će veza sa Drejkom postati ozbiljna i bilo im je krivo što im u prošlosti nije uspelo. Drejk je dobar prijatelj sa njenom porodicom, i čak se družio sa njenom sestrom Samantom kada je bio u Berlinu prošlog meseca.”

Rijana i Drejk prvi put su povezani 2010. godine, ali se situacija zakomplikovala pošto je RiRi počela da se zbližava i sa Krisom. Ovaj “ljubavni trougao” eskalirao je incidentom kada su se dvojica repera potukli u jednom klubu u Njujorku u junu 2012. godine. Ali, prema rečima izvora, njena osećanja prema Drejku nikada nisu bila pod znakom pitanja.

Na mnogo načina, ona nikada nije prestala da ga voli i sve vreme su se tajno viđali. Oni su savršeni jedno za drugo, i ona kaže da je odlučna da ga više ne pušta”, tvrdi izvor.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track