NEKAD SU SLAMALI SRCA: Likovi iz serija koji su pali u zaborav

Nigde ih nema

NEKAD SU SLAMALI SRCA: Likovi iz serija koji su pali u zaborav

Pop kultura -
Nisu uspeli da sačuvaju svoju popularnost i nastave sa uspešnom glumačkom karijerom

Glumci koji su bili donedavno glavna tema tinejdžera a njihovi posteri krasili zidove mnogih soba, nisu uspeli da sačuvaju svoju popularnost i nastave sa uspešnom glumačkom karijerom. Neki od njih su totalno zaboravljeni.

Lara Koks - Nestašne godine Lepa plavuša, Drejzikova devojka, koja je 90-ih glumila u poznatoj seriji "Nestašne godine", svoju karijeru nastavila je u nekoliko filmova, ali kroz sporedne, skoro zanemarljive uloge. Činjenica je da za Laru godine kao da stoje, jer je njena lepota ostala podjednako vrlo primetna.

Mark Pol Goselar - Zvono kao spas Zvono kao spas i famozni Zek Moris, očarao je mnoge devojčice i svojom plavom kosom i plavim očima osvojio mnoga srca. Njegova karijera se nastavila, kako je i počela, po raznim TV serijama ali sa manje primetnim ulogama. Čuveni Zek izgleda ovako, a mogao bi da nastavi da osvaja srca devojaka, samo kada bi bio primećeniji.

Dastin Dajmond - Zvono kao spas

Vickasti Skrič koji je kao Zekov najbolji prijatelj u seriji Zvono kao spas uspevao je da privuče pažnju devojčica iako je bio smotan i premršav, danas izgleda normalno. Iako mu lepota i dalje nije jača strana, on se svakako ne može pohvaliti ni uspehom glumačke karijere.

Pablo Pujol - Korak napred Seksipilni Pedro u seriji "Korak napred" odlično se pokazao u latino plesu, ali i u zabavljanju starijih dama. Na njegovom licu pojavilo se par bora, ali Pedro je ostao dostojan svojoj latino lepoti.

http://www.youtube.com/watch?v=I2wt5AfVZOk

Migel Angel Munjoz - Korak napred Prevrtljiv i sklon spletkarenju, Rober iz serije "Korak napred" takođe može da se pohvali dobrim izgledom i nakon 10 godina od snimanja. Izgleda da španskim momcima godine ne predstavljaju problem, oni i u srednjim godinama izgledaju vrlo zanosno.

Ril Hant - Nestašne godine U seriji "Nestašne godine" kao Anitin brat, bio je jedan od onih momaka koji su privlačili veliku pažnju devojčica ali nakon toga iako se nije puno promenio kada je fizički izgled u pitanju, spisak filmova i serija u kojima je glumio nije popularan kao njegove plave kovrdže. Ovo je on danas...

Aleks Dimitrijades - Nestašne godineBokser i šarmer u "Nestašnim godinama" Nik Poulos, nastavio je sa glumom uglavnom u komedijama i serijama. Nije se baš proslavio ali obzirom da snima nekoliko filmova u 2014. možda će ova godina biti presudna za njega. Što se tiče izgleda, tu nije posustao. I dalje je seksi...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track