Otkriven pravi razlog pogibije Pola Vokera
Foto: Rojters

Tragično nastradali glumac

Otkriven pravi razlog pogibije Pola Vokera

Pop kultura -
Nekoliko meseci posle tragične smrti popularnog glumca, utvrđeno je da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički problemi u automobilu

LOS ANĐELES - Uzrok nesreće u kojoj je život izgubio glumac Pol Voker je prevelika brzina jer se porše, u kojem se vozio glumac kretao 150 kilometra na sat, navodi se u policijskom izveštaju.

Nekoliko meseci posle tragične smrti popularnog glumca, utvrđeno je da je za nesreću kriva prevelika brzina, a ne mehanički problemi u automobilu kao što se pre mislilo.

Porše u kojem su se nalazili Pol i njegov prijatelj Rodžer Rodas jurio je skoro 150 kilometara na sat kada je Rodas izgubio kontrolu nad vozilom.

Zvanični izveštaj o uzroku nesreće još nije objavljen, ali izvor iz policije kaže da u njemu piše da vozilo nije imalo nikakvih kvarova i da je sva šteta na poršeu nastala je u sudaru.

Nalaz policijskog izveštaja je u skladu sa zaključima obdukcije da je prema ozledama i stanju, u kojem je glumac nađen, očigledno da se njegov automobi kretao velikom brzinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track